Lokal IT-support

Lokal IT-support

Brinner du för support och har ett stort intresse för IT? Ser du dig gärna som spindeln i nätet och äger samtliga IT-frågor? Älskar du problemlösning och att leverera högsta kvalité? Då passar det här dig. Till ett uppdrag hos vår kund i Karlsborg söker vi nu en tekniker som ska jobba onsite.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Arbetsmiljön är kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
 • Fungera som single point of contract för alla IT-frågor och incidenter
 • Säkerställa användarsupport för end to end IT-tjänster
 • Hantera alla förfrågningar om ny IT utrustning/programvara och samordning av det regelbundna utbytandet av hårdvara.
 • Hantera distribution och underhåll av standardhårdvara och nya programvaror
 • Aktivt delta i förbättringsarbete och effektivitetsarbete
 • Arbeta proaktivt med incidenter, hot och förebyggande åtgärder för att öka IT-säkerheten.
Din profil
Vi söker dig som inte tvekar att anta utmaningar, du är den analytiska problemlösaren som brinner för samarbete. Du har relevant erfarenhet av snarlika roller och gärna med en utbildning inom området. Du behöver vara duktig på att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och som person är du stresstålig, motiverad och med hög förmåga till självständigt arbete. Vi vill se driv, passion och träffsäker leverans!

Annat som är viktigt:
 • God och bred teknisk erfarenhet
 • Erfarenhet av Windows-miljöer, både ur ett drift- och supportperspektiv
 • Erfarenhet av SCCM för klientinstallationer
 • Erfarenhet av Active Directory
 • Erfarenhet av nätverk på enterprisenivå (Cisco främst)
 • Inte rädd för att felsöka eller lära sig mer om nya system
 • Prestigelös och kan möta verksamheten på dess olika tekniska nivåer
 • B-körkort - tjänsten kan innehålla visst resande
Den tekniska miljön är uppsatt så standardiserat som möjligt och driften hanteras av en annan avdelning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?