Junior systemkonsult till företag med teamkänsla

Junior systemkonsult till företag med teamkänsla

Vill du arbeta inom helpdesk som junior systemkonsult i en spännande, omväxlande och mycket utvecklande arbete i ett företag som växer? Då kan denna möjlighet hos vår kund vara något för dig. Miljön är öppen och hjärtlig och du har stora möjligheter att vara med och påverka i en organisation som uppmuntrar egna idéer och initiativ. Du kommer att vara placerad på företagets kontor i Göteborg och ingå i ett team av seniora systemkonsulter där en stark teamkänsla finns.

Uppdraget startar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en lösningsorienterad och driven supporttekniker för applikationssupport som kommer att ingå i ett befintligt team med seniora systemkonsulter i Göteborg. Rollen innebär en spännande möjlighet att arbeta med både kundrelationer och olika tekniska lösningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra partners och slutkunder då företaget som experter säkerställer funktionalitet, en trygg partner och nöjd slutkund.
Arbetsuppgifterna är bland annat:
  • Generell support vid installation för alla våra produkter
  • Generell felsökning av installerade system
  • Utveckla supportsystemet tillsammans med systemägare
  • Utveckla dokumentation, lathundar och instruktioner för internt och externt bruk
Din profil
Rätt person har en teknisk utbildning och vill fortsätta att utvecklas inom serverhantering, nätverk, skrivarmiljöer och tycker att kombinationen av teknikfrågor och kundkontakt är spännande.
Som person är du nyfiken och noggrann med god förmåga att identifiera och lösa problem. Du känner dig trygg i att du kan strukturera din egen arbetsdag och har en känsla för att prioritera. Du har en stark ansvarskänsla, är självgående, social och arbetar bra tillsammans med andra.
Vi ser gärna att du har följande:
  • Ett brett tekniskt intresse
  • Viss erfarenhet av att arbeta i Windows Server-miljö
  • Förståelse för hur nätverk och nätverkskommunikation fungerar
Meriterande
  • Viss kunskap om databaser, molntjänster, katalogtjänster
  • Viss kunskap om kö- och drivrutinshantering samt konfiguration av skrivare
  • Tidigare erfarenhet av kundsupport
Låter uppdraget som något för dig? Ansökningar behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och vi påbörjar den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?