IT-tekniker 2nd line support

IT-tekniker 2nd line support

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med installation, drift och felsökning i stora miljöer baserade på Windows Server, Remote Desktop Services, Citrix, Azure och Microsoft 365? Vill du ta dig an ett utvecklande uppdrag där du arbetar med den senaste tekniken tillsammans med snälla och ambitiösa kollegor? Ansök då redan idag!

Vi söker just nu en IT-tekniker som ska jobba med 2nd line support hos vår kund i Borås. Tjänsten förväntas börja så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som IT-tekniker kommer du att arbeta på ett både operativt och strategiskt plan hos vår kund i Borås. Du kommer tillhöra ett team där ni tilsammans säkerställer att företagets tjänster uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

I rollen kommer du att arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer samt ge support vid nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du har arbetat med installation, drift, felsökning och underhåll av medelstora till stora miljöer baserade på Windows Server, Remote Desktop Services, Citrix, Azure och Microsoft 365. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort och tillgång till bil.

Det är meriterande om du har kunskap inom ITIL, Powershell, Intune, Autopilot och Microsoft Endpoint Manager.

Som person har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt och i grupp, är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation samt är lyhörd och gillar att arbeta med effektiviserings- och förbättringsmöjligheter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. I takt med att du tar certifikaten så höjs även din lön. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?