Field Service Technician

Field Service Technician

Arbetsuppgifter

I rollen som Field Service Technician kommer du att arbeta på plats ute hos företagets kunder. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg och arbeta i hela Västra Götalandsregionen. Arbetsuppgifterna är varierande, och är olika från kund till kund, men kan innebära installation/felsökning/reparation av kassasystem, scanners, datorer och bankomater.

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Installation och felsökning av mjukvara
  • Installation och felsökning av hårdvara
  • Felsöka, konfigurera och reparera nätverk och nätverkskomponenter
  • Butiksinstallationer


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning i grunden eller besitter motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har en grundförståelse för tekniken och tycker det är roligt att utvecklas. Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande förmåga och är kommunkativ. Du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller mans.gustafsson@centric.eu.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du kunskap inom mjukvara och hårdvara? Just nu söker vi på Centric en Field Service Technician till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Din främsta arbetsuppgifter kommer att vara att installera och leverera datorer samt felsökning av både hårdvara och mjukvara. Låter det intressant? Ansök med en gång!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.