Drifttekniker till IT-bolag

Drifttekniker till IT-bolag

Vill du arbeta som drifttekniker på ett trevligt och stabilt IT-bolag som det går bra för? Du kommer att vara en del av ett gäng kompetenta kollegor på drift som har nära till varandra och övriga verksamheten, support, projektledning och utveckling.

Din arbetsplats kommer att vara förlagd i Västra Frölunda.

Uppdraget börjar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker i företagets 3rd line-team kommer du att arbeta brett rent tekniskt och rollen ger dig mycket goda möjligheter till varierande arbetsuppgifter i din vardag på jobbet. Ärendehantering sker i Easit. Felsökning, underhåll, administration, övervakning samt incidenthantering är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du hanterar Active Directory, SCCM, brandväggar - Checkpoint, nätverk, Office 365, Azure, lagring, backup, scripting, VMware, Citrix etc.

Därutöver kommer du att vara involverad i olika typer införandeprojekt, exempelvis migreringsprojekt, teknikprojekt, uppbyggnad av ny datahall etc. Företaget driftar sitt eget datacenter. Du kommer även att vara delaktig i underhållsprojekt, göra i ordning rackskåp/serverrum på anläggningarna.

Företaget har verksamhet i fem länder och resor i tjänsten kan förekomma. Rollen ger dig därav stora möjligheter att få komma ut till företagets kunder.

Din profil
Vi söker dig som har 5+ års erfarenhet inom följande områden:
 • Terminal server och eller RDS - erfarenhet av tunna klienter
 • SCCM
 • VMware
 • Lagring
 • Klustrade miljöer
 • Office 365
 • Azure
 • Scripting (Powershell)
 • Active Directory
 • Nätverkskompetens
 • Windows server 2012+
Rätt person har tidigare arbetat som drifttekniker, har du erfarenhet av en större IT-miljö är det ett stort plus. Du är nyfiken på ny teknik och har tidigare erfarenhet av att hantera kund internt och externt och har därigenom utvecklad en god känsla för service. Då rollen innebär ett stort fokus på teamarbete är du en lagspelare, har en god kommunikationsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Detta är något för dig som vill ha en varierad vardag på jobbet tillsammans med ett team som hjälper varandra.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?