Business Solution Support till fastighetsbolag

Business Solution Support till fastighetsbolag

Vill du kombinera dina kunskaper inom ekonomi med din fallenhet för system och problemlösning? Då kan denna möjlighet hos vår kund inom fastighetsbranschen vara något för dig. Funktionen för Business Solution är ett glatt gäng som hanterar, supporterar och förbättrar företagets affärssystem. Teamet arbetar idag för den svenska verksamheten, men kan komma att utvecklas till en nordisk funktion.

Placering är i företagets fräscha lokaler i centrala Göteborg. Uppdraget är på heltid och startar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Ditt främsta fokus initialt kommer att vara att lägga upp och ta bort användare från systemen i samband med att anställda börjar och slutar sin anställning. Du kommer även att hantera inkommande ärenden som rör affärssystemen, framförallt Property Management och Unit4 (tidigare Agresso). Ärenden dokumenteras löpande i ärendehanteringssystem. Vanligt förekommande problem är exempelvis problem med fakturaflödet. Till din hjälp har du dina kollegor på supporten, men även andra funktioner i teamet vid behov.

Din profil
Rätt person har systemkunskap, har ett intresse och en förståelse för system och framförallt ekonomiflöde i en företagsmiljö. En fördel är om du ar arbetat med Property Management, ekonomisystem så som Unit4 eller motsvarande system och har erfarenhet av fastighetsbranschen. Kanske har du arbetat som hyresadministration/kontrakt- och intäktsekonom och vill testa på något annat och lära dig något nytt.

Som person är du positiv och tycker om och är beredd på ett stundtals högt arbetstempo. Du är en lagspelare som uppskattar ett öppet arbetsklimat. Du har ett tekniskt intresse och uppskattar problemlösning och att hjälpa andra människor.

Du kommer att vara en del av ett familjärt, blandat team med en god sammanhållning på totalt 8 personer. Ledord är frihet under ansvar där alla hjälps åt när det behövs.

Låter uppdraget som något för dig? Ansökningar behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?