Account Manager som älskar försäljning

Account Manager som älskar försäljning

Vi söker en kollega som älskar försäljning och som vill vara med på vår framgångsresa.
Vi på Centric Göteborg växer och nu letar vi efter en Account manager som vill vara delaktig i ett framgångsrikt team!

Arbetsuppgifter
Som Account Manager tar du över ett antal befintliga kunder men ansvarar också för att bygga upp en egen kundstock. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen av IT konsulter från bokat möte till avslut och till din hjälp har du förutom närmsta chef , erfarna konsultchefer och rekryterare. Du planerar också dina egna kundanpassade aktiviteter och events.

Din profil
Vi söker dig som har något/några års erfarenhet av försäljning inom IT med goda resultat. Du är trovärdig, professionell och personlig i din framtoning, har gott om energi och är en lagspelare som sätter laget före jaget.
Du bör ha en examen från universitet eller högskola eller motsvarande - gärna med inriktning IT/teknik eller försäljning. Vi förutsätter att du har generellt goda IT-kunskaper och är van att använda de vanliga Officeprogrammen och något CRM-system.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett ambitiöst gäng med mycket värme och humor. Vi har korta beslutsvägar och du blir delaktig i regionalt strategiarbete och planering. Vi har generöst friskvårdsbidrag samt betald träningstimme.

Vårt kontor ligger på Lindholmen i Göteborg. Joina vårt team i Centric familjen och häng med på resan mot målen 2020.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, säljare, AM, account manager, försäljning, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 29 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?