Caverion söker en HR Business Partner vikariat till Göteborg

Caverion söker en HR Business Partner vikariat till Göteborg

Gör karriär hos oss på Caverion! Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater?

Just nu söker vi en ambitiös och affärsinriktad HR Business Partner inom affärsområdet Service i Region Sydväst med placering i Göteborg. Rollen är ett vikariat med möjlighet att på sikt övergå i en tillsvidareanställning. Start så snart som möjligt efter årsskiftet fram till februari 2022.

Som HR Business Partner erbjuds du en utvecklande tjänst i en väletablerad HR-organisation. I nära samarbete med cheferna ansvarar du för det operativa HR-arbetet i din region och tillsammans med övriga personalchefer driver du även strategiska HR-initiativ. Du rapporterar till divisionens HR-direktör och ingår i en grupp om totalt fem personalchefer. Inom HR-avdelningen på Caverion finns även löneavdelning, rekryteringsteam, förhandlingschef och Caverion Campus.
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp
 • Arbeta med kompetensutveckling, ledarskaps- och kompetensförsörjning
 • Arbeta konsultativt med att stötta regionens chefer i alla typer av personalrelaterade frågor
 • Driva fackliga förhandlingar och vara ett stöd för chefer i arbetsrättsliga frågor
 • Etablera, utveckla och bevara goda relationer med de fackliga företrädarna
 • Säkerställa att företagets riktlinjer, policys och processer inom HR efterlevs
 • Medverka i, och implementera förändringsarbete, organisationsutveckling samt planera och genomföra utbildningar inom HR-området.
Då vi tillhör en koncern ingår även en del koncerngemensamma HR-projekt.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående och trygg person som genom ett stort engagemang och god struktur har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt och med hög kvalité. Du sätter ett stort värde i att skapa och upprätthålla relationer samtidigt som du vågar ställa krav. Du har en helhetssyn och strategisk förmåga samtidigt som du är operativ och handlingskraftig. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Vi ser att du har en akademisk examen inom HR eller annan relevant utbildning som vi bedömer som likvärdig och minst några års praktisk erfarenhet inom området.

Kort om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 16.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.


Varför Caverion?
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. tf. HR Direktör Jon Urefjord tel. 070-365 81 63 mail jon.urefjord@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2021!
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.