Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare i Göteborg 

Har du god teknisk kompetens och tidigare erfarenhet av teknisk förvaltning av kommersiella fastigheter? Söker du dessutom nya utmaningar hos ett gediget fastighetsbolag som ligger i framkant? Då kan du vara rätt person för rollen som teknisk förvaltare till Castellum i region Väst.  
 
Castellum är just nu i ett spännande tillväxtskede och behöver därför anställa ytterligare en teknisk förvaltare till Göteborg! Här blir du en del av ett drivet och nytänkande fastighetsbolag som präglas av snabba beslutsvägar och ett gott samarbete internt.  

Om tjänsten  

I den här rollen utgår du ifrån regionkontoret i Göteborg och har tekniskt förvaltningsansvar för en diversifierad fastighetsportfölj bestående av olika typer av kommersiella fastigheter. Du arbetar i kundteam tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor på förvaltningsavdelningen och ni jobbar gemensamt för att hyresgästerna är nöjda och stannar länge hos Castellum. 

Ditt huvudansvar är att säkra att fastigheterna förvaltas med högsta kvalitet och på ett sätt som gör att kunden står i fokus, är hållbart för miljön och kostnadseffektivt för affären. 

Som teknisk förvaltare är du en viktig nyckelperson och har ett nära samarbete med övriga delar av förvaltningsorganisationen, samt med entreprenörer och samarbetspartners. Den ena dagen är inte den andra lik och du planerar till större delen din egen tid. Du driver ditt arbete framåt för att möta kundernas behov på bästa sätt och har samtidigt fokus på att säkerställa ett gott ekonomiskt resultat.  

Ditt arbete innebär även: 
 

 • Driftoptimering och underhållsplanering. 
 • Säkerställande av löpande kostnadsbesparande och hållbara investeringar samt att fastigheterna lever upp till hårt ställda energi- och miljökrav. 
 • Projektledning av tekniska projekt och anpassningar. 
 • Upphandling och kvalitetssäkring av leverantörer och entreprenörer. 
 • I samarbete med kommersiell förvaltare ansvara för affärsplan, budgetering och uppföljning av fastigheternas kostnadssida och underhållsplaner. 
 • Uppföljning och analys av energiförbrukning och genomförande av optimering och energibesparingsåtgärder. 
 • Ansvara för att försäkrings- och myndighetskrav uppfylls. 
 • Teckna och omförhandla drift- och serviceavtal. 
 • Driva arbetet med att miljöcertifiera fastigheterna. 
 • Säkerställa en fullständig teknisk fastighetsdokumentation. 
 • Vara aktiv i operativa projektgrupper, tekniska forum och i bolagets verksamhetsutvecklingsprojekt och processer. 

Sammantaget: att leverera högsta möjliga kvalitet till Castellums kunder! 

Din profil  

Vi söker i första hand dig som har åtminstone 3–5 års dokumenterad erfarenhet från en liknande roll i fastighetsbranschen. Du känner dig trygg i att självständigt ansvara för den tekniska förvaltningen av kommersiella fastigheter. I grunden har du troligen en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande YH-utbildning i fastighetsområdet och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet. 
Övriga kvalifikationer: 

 • Erfarenhet från tekniska installationer, energibesparingar, myndighetskrav och projektledning.  
 • God kunskap inom entreprenadjuridik. 
 • Förhandlingsvana. 
 • God svenska och engelska i både tal och skrift. 
 • God IT-kompetens och systemvana är ett krav.  
 • B-körkort. 

Kunskap inom hyreslagstiftning/ hyresjuridik är meriterande. 

Vem är du?  

Tjänsten är en ansvarsfull och självständig nyckelroll som innefattar stora kontaktytor, både internt och externt. Du behöver därmed ha god samarbetsförmåga, vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och vara trygg i att leda och engagera andra. Du är en positiv och prestigelös lagspelare som brinner för att bidra till bra affärsmässiga resultat tillsammans med dina kollegor. Du har hög initiativförmåga, är energirik, service- och kvalitetsinriktad samt har en hög stresstålighet. 

Vad Castellum erbjuder dig

Castellum har en stark företagskultur som präglas av jämställdhet och mångfald. Här blir du erbjuden ett ansvarsfullt och utvecklande arbete i ett expansivt företag med en hög kompetens och korta beslutsvägar. Du har varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt, samtidigt som du får en konkurrenskraftig lön och löneförmåner.  

Välkommen med din ansökan!  

Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare till Castellum passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Castellum med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 31 oktober 2022.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.  

Om Fasticon  

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.castellum.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.