Teknisk Förvaltare till Castellum, Göteborg

Teknisk Förvaltare till Castellum, Göteborg

Vi söker nu en Teknisk Förvaltare som ska fokusera på en del av Castellums fastighetsbestånd i södra Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. Det här är en spännande möjlighet där du kommer få vara med och fokusera på utveckling av den befintliga fastighetsportföljen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Säkerställa kostnadseffektiv och kvalitativ drift av fastighetsbeståndet samt säkra att fastigheter lever upp till energi- och miljökrav.
  • Framtagande av långsiktiga underhållsplaner och genomföra aktiviteter i enlighet med fastställda underhållsplaner.
  • Ta fram beslutsunderlag och kostnadskalkyler i frågor kopplat till t ex drift, underhåll, investeringar och hyresgästanpassningar.
  • Upphandling och omförhandlingar av avtal med leverantörer kopplat till t ex drift, energi, miljö, underhåll och hyresgästanpassningar.
  • Hantering av fastighetsdokumentation.
  • Ansvar för kontakt med myndigheter och att tillse att myndighetskrav uppfylls.
  • Delta i budget, bokslut och analys av utfall och prognos för fastigheterna.
  • Koordinera arbetet med externa leverantörer samt optimera och kvalitetssäkra leverantörer.
  • Slutbesiktiga och slutreglera egna projekt.
  • Delaktig i centrala projekt och projektutveckling samt vid behov arbetsleda inom specifika projekt.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du
har en relevant teknisk eller ekonomisk akademisk examen eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med förvaltning sedan tidigare. Du har en god förhandlingsvana och kunskap inom fastighetsekonomi samt avtals- och entreprenadjuridik med tillhörande datorvana. Du är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift och har goda engelskakunskaper. Du innehar B-körkort.

Som person har du en god samarbetsförmåga och du är strukturerad, analytisk och affärsinriktad. Du är flexibel och trivs med variation i arbetet då du kommer fokusera både på tekniska och administrativa & affärsmässiga arbetsuppgifter.

I den här rekryteringen samarbetar Castellum med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev (där du beskriver varför du är intresserad av att tjänsten samt vad du skulle bidra med om du började arbeta hos Castellum) på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 20 januari.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi har specialiserat oss på kommersiella lokaler för bland annat kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter och driver vår verksamhet genom 20 affärsområden med drygt 400 medarbetare. Castellum är ett expansivt företag där nytänkande är en naturlig del av vardagen. Vi har bestämt oss för att ligga i framkant, så hos oss är du med och driver utvecklingen framåt.

I Region Väst finns vi i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Borås och Halmstad. Genom vår decentraliserade organisation säkerställs god kunskap om varje lokal marknad och nära relationer till kunderna. Vi vet att affärer görs mellan människor och i dialog med kunderna skapas anpassade lösningar som ökar trivsel, effektivitet, lönsamhet och arbetsglädje.