Regionekonom till Castellum, Göteborg

Regionekonom till Castellum, Göteborg

Rollen som Regionekonom
I rollen som regionekonom har du ett redovisningsansvar för en av Castellums fem regioner. Du tillhör ett kompetent redovisningsteam på 16 personer men arbetar i det dagliga närmast dina tre kollegor inom regionen, som består av ytterligare två ekonomer och en regionansvarig controller.

I rollen ingår:
  • Bokslut kvartal och enklare månad
  • Årsredovisningar
  • Inkomstdeklarationer, skatteberäkningar och moms
  • Rapportering av din region till koncernmoder
  • Delaktig i förbättringsarbete av rutiner och processer
Vem är du
Vi söker dig som är en trygg ekonom med tidigare erfarenhet av redovisning i ett koncernbolag. Du har god förståelse för redovisningsflödet inom en större koncern och förstår hur dina delar påverkar övriga delar i kedjan. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är mycket meriterande.

Du kommer in i en spännande tid med stark tillväxt i nära sikte, men som också ställer krav på hög självständighet. Vi ser därför att du är en lyhörd, flexibel och målinriktad person. Du visar på stort driv, engagemang och nyfikenhet till att lära dig nytt. Du motiveras av ett stort eget ansvar men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där ni stöttar varandra.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och kommunicerar flytande på svenska och engelska. Du har ett stort intresse för system och digitalisering och är en van Excel-användare.

Vad vi erbjuder
Castellum vill vara en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare mår bra och känner att de utvecklas. Vi arbetar med såväl kompetensutveckling som en motiverande arbetssituation för att skapa engagemang och trivsel. Den decentraliserade organisationen gör att varje medarbetare har tydliga ansvarsområden med frihet inom respektive område, vilket innebär både stimulans och goda utvecklingsmöjligheter.

Med syfte att underlätta för våra medarbetare att få ihop livspusslet så introducerades vi under året möjligheten till ett mer flexibelt arbetsliv med förhoppningen att främja medarbetarnas hälsa och välbefinnande och samtidigt bidra till ökad produktivitet.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Castellum med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 8 juli men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Varje dag går hundratusentals människor till jobbet i våra lokaler. Med fokus på flexibilitet, hållbarhet och innovation skapar vi arbetsplatser där människor och organisationer utvecklas.

Per den 31 december 2021 uppgick fastighetsvärdet till ca 176 miljarder, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se