Redovisningsekonom till Castellum, Göteborg

Redovisningsekonom till Castellum, Göteborg

Rollen som redovisningsekonom
I vår pågående tillväxtresa söker vi nu flera nya kollegor att förstärka vårt engagerade och kompetenta redovisningsteam med. I rollen som redovisningsekonom arbetar du med löpande redovisning och rapportering. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom redovisning och med förvaltningen.

Arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring
 • Totalansvar för balansen i ett antal bolag där kontoavstämningar ingår
 • Periodiseringar
 • Momsdeklarationer
 • Projektavslut, ekonomiskt avslut och fördelning av tillgångar
 • Rapportering vid bokslut i Cognos Controller/Cogons TM1
 • Upprättande av inkomstdeklarationer
 • Upprättande av årsredovisning
 • Dialog med myndigheter
 • Nära samarbete med andra avdelningar inom bolaget
 • Delaktig i kontinuerligt förbättringsarbete av rutiner och processer
Vem är du
Vi söker dig som är en trygg och driven ekonom med mångårig erfarenhet inom redovisning. Du har ett stort intresse för system och digitalisering och är en van Excel-användare. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och kommunicerar flytande på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är mycket meriterande.

Du kommer in i en spännande tillväxtresa, men som också ställer krav på hög självständighet. Vi ser därför att du är en lyhörd, flexibel och målinriktad person. Du visar på stort driv, engagemang och nyfikenhet till att lära dig nytt. Du motiveras av ett stort eget ansvar men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där ni stöttar varandra.

Vad vi erbjuder
Castellum vill vara en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare mår bra och känner att de utvecklas. Vi arbetar med såväl kompetensutveckling som en motiverande arbetssituation för att skapa engagemang och trivsel. Den decentraliserade organisationen gör att varje medarbetare har tydliga ansvarsområden med frihet inom respektive område, vilket innebär både stimulans och goda utvecklingsmöjligheter.

Med syfte att underlätta för våra medarbetare att få ihop livspusslet så introducerades vi under året möjligheten till ett mer flexibelt arbetsliv med förhoppningen att främja medarbetarnas hälsa och välbefinnande och samtidigt bidra till ökad produktivitet.

Castellumandan
Under hösten 2017 lanserades Castellumandan, vår värdegrund som tydligt pekar på vad som är unikt med Castellum och hur vi särskiljer oss från våra konkurrenter. Den består av våra 4 P - Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga. Dessa ger vägledning i vardagen och i olika affärssituationer, vad man kan förvänta sig av en medarbetare hos Castellum och hur vi ska agera internt mot varandra.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Castellum med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på +46723 33 01 49, senast 7 oktober, men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Varje dag går hundratusentals människor till jobbet i våra lokaler. Med fokus på flexibilitet, hållbarhet och innovation skapar vi arbetsplatser där människor och organisationer utvecklas.

Per den 31 december 2021 uppgick fastighetsvärdet till ca 176 miljarder, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se