Servicetekniker till Casall Professional

Servicetekniker till Casall Professional

Tjänstebeskrivning

Är du tekniskt lagd och gillar att vara på resande fot? Gillar du att träna och hålla dig fysiskt stark?
Då kan tjänsten som servicetekniker på Casall Professional vara rätt tjänst för dig!

Till Casall Professional söker vi nu en resande servicetekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att underhålla och installera gymmaskiner på såväl stora gymkedjor som hotellgym och företagsgym. Det förekommer även större installationer av nya gymanläggningar. Med ditt lösningsorienterade sinne kommer du bland annat felsöka och åtgärda fel på befintliga maskiner, byta ut delar på maskiner och installera helt nya gym.
I rollen som servicetekniker kommer du att åka runt till olika gym-anläggningar i främst södra Sverige men även vid tillfällen i övriga Sverige, Danmark och Norge, där du blir Casall Professionals ansikte utåt och ser till att alltid överträffa kundens förväntningar.

Du kommer till exempel att:
  • Installera, montera och underhålla gymmaskiner hos våra kunder
  • Felsöka och åtgärda tekniska problem
  • Vid leverans av utrustning vara på plats enligt planering för att montera och installera
Tjänsten passar dig som är en lagspelare och som trivs i ett familjärt företag där du får vara med att påverka och utveckla Casall Professional till att fortsätta växa.

Krav på person

Vi söker dig som har ett tekniskt sinne och som gillar att arbeta självständigt med stort ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt.
För att lyckas i rollen som servicetekniker krävs vidare:
  • Disciplin
  • Service minded
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Det är meriterande om du är bekant med gymmiljöer och dess maskiner. Vi ser att du som söker är en person som är positiv och driven och som vill bli vår nya stjärna ute på fältet.
I din roll som servicetekniker ingår det att lyfta tungt. Därför är det av stor vikt att du trivs med kroppsarbete.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Göteborg/Södra Sverige

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.