Säljare inom VVS till Carpings

Säljare inom VVS till Carpings

Arbetar du kanske idag som VVS-montör eller rörläggare och vill ta steget mot sälj? Eller jobbar du idag som säljare inom branschen och är redo för nästa utmaning? Då kan detta vara rollen för dig! Carpings söker en driven utesäljare med placering i Östergötland eller Södermanlands län.
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som säljare på Carpings tillhör du ett rikstäckande utesäljarteam som bearbetar den befintliga kundbasen och som aktivt driver en framgångsrik nykundsförsäljning.
Dina kunder är rörfirmor, installatörer och butiker som finns inom distriktet Östergötland och Södermanlands län samt Gotland. Fastlandsdelen av distriktet går att hantera utan övernattningar. Däremot krävs ett par sammanhållande dagar per månad för att effektivt kunna bearbeta Gotland.

Du utgår från hemmet och bor med fördel centralt placerat i distriktet tex i Linköping, Norrköping eller Nyköping. Rollen innebär att du arbetar självständigt och planerar fritt din arbetsvecka. Den aktiva kundbearbetningen innebär 3-4 kundbesök per dag. Ersättningen består av en fast grundlön kombinerat med ett generöst provisionssystem samt tjänstebil.

Vem är du?

Du har tidigare praktisk erfarenhet inom VVS och är väl bekant med relevanta termer och begrepp samt har en bred produktkunskap. Dina kunskaper inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om företagets produkter och dess användning. Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer. Rollen innebär att bearbeta både befintliga som nya kunder. Som person är du ansvarstagande, disciplinerad och trivs med att arbeta mot satta mål. B-körkort är ett krav.

Om verksamheten

AB Hugo Carping är ett familjeägt grossistföretag i VVS-branschen. Med ett rikstäckande lag av distriktssäljare servar de butiker och installatörer med kvalitetsprodukter. AB Hugo Carping ingår tillsammans med VS-Produkter i Carpingsgruppen som 2018 omsatte drygt 150 miljoner. Carpings förser marknaden med ett både brett och djupt sortiment av VVS-material och arbetar alltid med välkända varumärken och originalprodukter. Medarbetarna finns till hands för att dela med sig av sin kunskap, erfarenhet och kunderna kan alltid räkna med ett personligt bemötande.

Carpings är ett oberoende, familjeägt företag och är en av anledningarna till deras framgång. Det är korta beslutsvägar på bolaget och du kommer därför att kunna påverka i stor utsträckning då företagsledningen är måna om att lyssna på personalens önskemål och kundernas behov. Stora nog att lita på, små nog att bry oss om - helt enkelt!
Mer info
Kontaktperson Anette Beckman
Telefon 036-173269
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (26 dagar kvar)