UI-utvecklare till Carmenta!

UI-utvecklare till Carmenta!

En ambulans med påslagna blåljus och sirener susar snabbt fram genom trafiken för att rädda en människa i nöd. Känslan av att du bidragit till ambulansens snabba uttryckning är helt underbar! Samhällsnyttan är verkligen påtaglig när man jobbar med teknik som räddar liv.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Carmentas räkning en UI-utvecklare till Carmenta Public Safety. Du kommer att vara en viktig kugge i vårat innovations-team som driver på utvecklingen av ny funktionalitet och mjukvara till samhällskritiska system såsom bla 112 och SOS Alarm. När du börjar hos oss kommer du att vara med på en resa där vi lyfter vårat UI till en ny nivå och där vi även kommer att migrera in i en ny UI arkitektur. Du kommer att tillsammans med utvecklings-teamen se till att detta görs på bästa sätt. Våra ledord är användarvänligt, automatisering och enkelhet. Hos oss på Carmenta ser vi också till att ha kul på jobbet - vi tror att om man har roligt tillsammans med sina kollegor så gör man också ett bra jobb!

VI SÖKER DIG SOM:
Vi söker dig som har passion för att utveckla och prototypa användar-gränssnitt (UI) som möter kraven på användar-upplevelser (UX). Du är innovativ och vill visa vägen inom modernt UI, men har även en aptit för moderna tekniker och verktyg inom området. Utöver din universitets-/högskoleexamen inom mjukvaruutveckling är du som person en teamplayer med en positiv inställning och can-do-mentalitet. Vidare är du är duktig på att hitta lösningar som du är bra på att förmedla i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vidare ser Carmenta att du har 3 års erfarenhet av:
 • Frontend UI utveckling
 • .NET och C# (Java går också bra - bara du VILL lära dig C#)
 • Git
 • Verktyg såsom WPF, WinForms, React, Redux eller liknande
Följande färdigheter är meriterande, men absolut inte avgörande:
 • UX design
 • Grafisk design
 • Adobe, Figma eller liknande
OM FÖRETAGET:
Carmenta är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar geografisk informationsteknik för verksamhetskritiska system i en internationell miljö. Deras produkter och lösningar används till exempel i avancerade ledningssystem för försvar och blåljusmyndigheter samt i offentliga webbportaler där det ställs stora krav på prestanda och pålitlighet. De är ett 90-tal anställda på Carmenta med kontor i Göteborg (HQ), Stockholm, Frankrike, Tyskland och Spanien. Vill du läsa mer om Carmenta? Klicka här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering där du kommer bli anställd hos Carmenta.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Centralt i Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, recruiter
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?