Supporttekniker

Supporttekniker

Vi växer och söker nu en kollega till Supportavdelningen inom Carmenta Public Safety med placering i Göteborg.
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknologiska lösningar i framkant som räddar liv. I över 30 år har vi utvecklat den teknik som driver företaget framåt. Förutom en roll som ger dig ett stort inflytande på din dagliga verksamhet kommer du att få arbeta i ett företag fullt med framåtanda, energi och hög kompetens.

Arbetsuppgifter
Som en viktig del i vårt supportteam kommer du som supporttekniker att ansvara för supporten kring vår 112-lösning, som finns installerad hos SOS Alarm och ett antal andra blåljuskunder runt om i världen. Du brinner för att lösa problem och att erbjuda service i absolut högsta klass. Du har dagligen kundnära kontakt där du driver löpande tekniska supportfrågor samt komplexa analyser och felsökningar. Flera gånger per år är du även med i projekt där du är en viktig del i att planera och utföra uppgraderingar av våra kunders system. Eftersom våra supportekniker har en så pass bred kompetens agerar de även som bollplank och rådgivare i frågor som förbättrar våra kunders hela IT-miljö.

Din profil
För att lyckas i din roll hos oss tror vi att du har ett stort teknikintresse, förstår betydelsen av kundservice och tycker om att ta ansvar. Du jobbar bra i team och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i både tal och skrift. Du behärskar därför svenska och engelska i tal och skrift.

Din bakgrund
  • Erfarenhet av att installera och hantera komplexa och stora verksamhetskritiska IT system
  • Kunskap inom IT, kommunikationssystem eller liknande
  • Teknisk högskoleexamen, gärna inom IT eller motsvarande erfarenhet
  • Van att arbeta i hela leveranskedjan från första möte med kund till slutförd installation
  • Erfarenhet av att arbeta självständigt och i team
  • De flesta system körs i Windows-miljö, och erfarenhet av SQL Server, Windows Server, Active Directory, WCF-kommunikation, XML och SOAP premieras
Intresserad?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)