Mjukvaruutvecklare inom säkerhet

Mjukvaruutvecklare inom säkerhet

Mjukvaruutvecklare inom säkerhet

Carmenta är ca 95 personer som sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg. Vi satsar framåt och utökar våra team inom Public Safety där vi söker en erfaren .NET-utvecklare som brinner för säkerhetsfrågor. Vi genomsyras av en mentalitet där alla hjälps åt och delar med sig av sin kunskap - vill du jobba i denna inspirerande miljö där du dessutom bidrar till samhället - då har du nu chansen!

Din vardag

Du kommer att vara en viktig kugge i ett av våra agila utvecklingsteam där vi utvecklar mjukvara till samhällskritiska system såsom 112 och SOS Alarm. Du är den som bidrar till att utvecklingen sker ur ett säkerhetsperspektiv. Kort och gott så kommer du att vara vår expert inom området säkerhet. På avdelningen finns både utvecklare och testare som tillsammans ser till att vi levererar med högsta kvalitet i rätt tid. Vi erbjuder en intressant, kul och lärorik miljö där fingertoppskänsla och noggrannhet är avgörande för framgång. Automatisering, enkelhet och teknik i framkant är nyckelorden!

Vem är du?

Din passion är säkerhet i alla steg, både inom utveckling och infrastruktur. Utöver din universitets-/högskoleexamen inom mjukvaruutveckling är du som person en teamplayer med en positiv inställning och can-do-mentalitet. Vidare är du är duktig på att hitta lösningar som du är bra på att förmedla i tal och skrift på både svenska och engelska. Kan du även danska är det ett plus.

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av:
  • Git
  • .NET
  • HTTPS / TLS
  • OAutb, OpenID, AD FS och federerad autentisering
Det är meriterande om du även har erfarenhet av:
  • Micro services / Containers
  • Cloud-baserade tekniker
  • GDPR / PDL
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten.
Välkommen med din ansökan!

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på fredrik (@) kraftsam.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (15 dagar kvar)