Junior C++ utvecklare till Carmenta

Junior C++ utvecklare till Carmenta

Produktbolag, innovativ utvecklingsmiljö och karriärmöjligheter! Det sammanfattar tjänsten på Carmenta där vi nu söker en junior C++utvecklare till ett av utvecklarteamen i Göteborg. Är du en fena på C++utveckling och har en högskole- eller universitetsexamen? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Carmentas räkning en driven och kommunikativ C++ utvecklare till deras produktutvecklingsavdelning. Förutom en roll som ger dig ett stort inflytande på din arbetsplats kommer du att få arbeta i ett företag fullt med framåtanda, energi, hög kompetens och teknologiska lösningar i framkant. Som person behöver du vara en problemlösare av rang och se varje hinder som en rolig utmaning då Carmentas utvecklingsmiljö är komplex. I rollen som utvecklare kommer du sitta på Carmentas kontor i Göteborg som är beläget mitt i centrala stan. Självklart är det okej att arbeta hemifrån, allt för att livspusslet ska gå ihop. Däremot föredras 3 dagar i veckan från kontoret för att samverka med alla kollegor.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT/Data.
 • Besitter mycket goda kunskaper i C++.
 • Är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med många olika typer av människor.
 • Är noggrann och detaljinriktad men samtidigt känner av när "enough is enough" för att inte tappa effektivitet.
 • Är obehindrad i både svenskan och engelskan då båda språk används dagligen i arbetet.
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare arbetserfarenhet från en liknande roll.
 • Hobbyprojekt att visa upp.
Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. För att du ska trivas i rollen på Carmenta behöver du brinna för tekniken och ständigt vilja hålla dig uppdaterad till nya tekniker. När du inte vidareutvecklar produkten i C++ vill du gärna samverka med teamet, allt för att bidra till en arbetsmiljö där alla delar kunskap och idéer med varandra.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Sankt Eriksgatan 5, 41105 Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
 • Start: Enligt överenskommelse
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 20 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?