Servicetekniker / Mekaniker till Kalmar Service

Servicetekniker / Mekaniker till Kalmar Service

Vill du bli en del av ett marknadsledande bolag som har långa avtal med sina kunder? Trivs du med varierande arbetsdagar både i verkstad med kollegor såväl som ute hos kund? Har du erfarenhet som mekaniker, tekniker eller montör? Då kan tjänsten som Servicetekniker/Mekaniker på Kalmar Service (Cargotec) vara något för dig!

Om Kalmar Service - En del av Cargotec
Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. De är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering där var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Kalmar ingår i Cargotec och sysselsätter cirka 12 500 personer världen över och i Göteborg är de strategiskt placerade på Indiska Ocean 4, nära flertalet av deras största kunder i hamnen.

I Göteborg är de nio tekniker stationerade som startar dagen med gemensam kaffe och nu ämnar de stärka teamet med ytterligare en Servicetekniker/Mekaniker!

I rollen som Servicetekniker/Mekaniker
I rollen som Servicetekniker/Mekaniker på Kalmar Service ligger fokus på Service och Underhåll av större truckar och materialhanterare för deras kunders räkning. Rollen innebär både planerade och akuta ärenden på nyckelmaskiner hos deras kunder. Maskinerna är ofta stora och ibland svåra att flytta varvid arbetet utförs både ute hos kunden såväl som i den egna verkstaden. Många stora kunder inom hamn och terminal befinner sig i närområdet och uppdelningen brukar landa ca 50/50 mellan arbete ute hos kund och i verkstaden. Rollen erbjuder både självständigt arbete såväl som teamarbete, framför allt vid större arbeten och service där man oftast är två.

Uppdragen kommer till dig genom en koordinator som planerar dina arbeten som du tar del av via Ipad/telefon. Du får också stöd i beställning av reservdelar och med skapandet fakturaunderlag där du rapporterar timmar och materialåtgång.

När du börjar erbjuds du en anpassad introduktion där du kommer gå bredvid befintliga tekniker både i verkstad och ute hos kund samt få möjlighet att gå för rollen nödvändiga utbildningar.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara
 • Planerat och akut underhåll av stora truckar och andra maskiner inom materialhantering.
 • Arbete i verkstad och ute någon av de återkommande kunderna.
 • Självständigt arbete såväl som teamwork!
Om dig
 • Du har ett starkt driv och en vilja att utvecklas!
 • Relevant teknisk bakgrund som Servicetekniker, Mekaniker eller Montör inom Truckar, Lastbil, Entreprenadmaskiner eller bilar.
 • Kunskaper inom mekanik, hydraulik och fordonsel.
 • Svenska i tal och skrift.
 • B-körkort
Det är bonus om du är van att arbeta med
 • Dator
 • Hanterar Engelska i tal och skrift
 • Kan hantera en svets
Vad erbjuder Kalmar Service dig
I rollen erbjuds du en varierande vardag hos en av branschens verkliga tungviktare. Med det kommer trygghet, goda personliga villkor och lön samt goda utvecklingsmöjligheter där de gärna satsar på att utveckla sin personal.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelseOmfattning: Rekrytering Plats: GöteborgLön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Servicetekniker/Mekaniker hos Kalmar Service (Cargotec) intressant? KUL! Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (20 dagar kvar)