Scrum master / Agile coach till Göteborg

Scrum master / Agile coach till Göteborg

Vill du arbeta med agilt ledarskap i rollen som Scrum master, Agil coach eller Product owner på ett av världens ledande konsultföretag? Just nu händer det mycket spännande på Capgemini, så ta möjligheten att bli en del av ett välmående företag som har en positiv resa framför sig.
Capgemini är en lyhörd organisation som kan erbjuda det bästa av två världar – globala muskler som är lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en lokal och familjär gemenskap. På Capgemini är vi varandras bästa coacher och tillsammans sitter vi på en kompetens och projekterfarenhet som ett fåtal andra kan matcha.

Om rollen
Vi söker dig som vill arbeta med att stötta och coacha dina teammedlemmar för att leverera bästa möjliga lösning till våra kunder genom agila metoder och principer. Du trivs med att vara spindeln i nätet, får rätt saker att hända och är duktig på att skapa goda samarbetsytor.
Du kommer att ges möjlighet att leda, coacha och stötta ditt team och kund inom olika typer av agila IT projekt, och därigenom förverkliga bästa möjliga lösningar. I ditt agila ledarskap är du ständigt förbättringsfokuserad och har ett stort fokus på att leverera affärsnytta.
I ditt agila ledarskap är du van vid att avlägsna hinder för teamet, facilitera möten och skapa tidsplaner. Du kommunicerar både internt i teamet samt externt med kunder och andra stakeholders samt sätter grunden för den agila strukturen i projektet.
På Capgemini kommer du att leda och stötta våra stora och globala kunder inom digitala områden vad gäller att minimera kostnader, ökad effektivitet och flexibilitet samt att skapa konkurrensfördelar. Genom vår marknadsposition kan vi erbjuda dig att arbeta inom olika branscher där du får driva nyskapande projekt för några av Sveriges mest framgångsrika företag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom agilt ledarskap som exempelvis Scrum master, Agil coach eller Product owner. Du är van vid att arbeta enligt Scrums principer i agila IT projekt. Du är utåtriktad med stort engagemang och drivs av att arbeta i team i en organisation med högt i tak. Du har en relevant akademisk utbildning och är certifierad inom Scrum/SAFe.
Utöver detta är du som person lyhörd, kommunikativ och kommunicerar obehindrat på engelska.
Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet från CMS, CRM, E-handelsplattformar, t.ex. Tridion, Sitecore, Adobe, Hybris eller Salesforce.

Vi erbjuder
Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Ansökan
Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Anna Karlsson, Recruitment Region West, på anna.karlsson@capgemini.com

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.capgemini.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A global leader in consulting, technology services, and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients opportunities in the evolving world of cloud, digital, and platforms. Building on its strong 50-year heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. It is a multicultural company of 200,000 team members in over 40 countries. The Group reported 2017 global revenues of EUR 12.8 billion. Visit us at www.capgemini.com. People matter, results count.