Agil projektledare till Göteborg

Agil projektledare till Göteborg

Som Projektledare på Capgemini arbetar du tillsammans med verksamheten i några av Sveriges största och mest välkända företag där du arbetar för kundnyttan och leder teamet mot ett gemensamt mål. Du arbetar nära tekniken i agila utvecklingsprojekt.

Du kommer att ansvara för projektets alla faser, ofta tillsammans med våra duktiga konsulter både i Sverige och andra delar av världen. Du stöttar kunderna genom att planera och driva utvecklingsprojekt från förstudie till leverans där du har ansvaret för projektet struktur och uppföljning. I rollen hanterar du många olika kontaktytor och ansvarar för dialog med kund, intressenter och användare.

Du kommer att ingå något av våra team som stödjer våra kunders behov inom digitalisering. Teamen består idag av ungefär 20 kollegor med olika specialistområden och roller som exempelvis projektledare, kravanalytiker och IT-arkitekter. Du rapporterar till en av våra teamchefer och utgår från vårt kontor på Grafiska vägen i Göteborg.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att leda IT-projekt som t.ex. utvecklingsprojekt. Du har en god kommunikativ förmåga och att du är lyhörd samt skicklig på att hantera många olika kontaktytor. Du har lång erfarenhet av att leda och facilitera workshops och samarbeta med och leda olika kompetensgrupper.

Som person är du driven, strukturerad och trivs med att arbeta i team där du delar med dig av din kunskap. Du är nyfiken på ny teknik, tar gärna egna initiativ och har ett intresse av att sätta dig in i verksamheter. Du har också en förmåga att snabbt få upp en förståelse för olika verksamheter och aktuellt läge.

Utöver detta är det agila tankesättet vardag för dig och du trivs med att arbeta internationellt. Vi ser också att du har en relevant akademisk utbildning och pratar och skriver obehindrat svenska och engelska. Certifiering inom projektledning och/eller konsulterfarenhet är meriterande.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och tillsammans kan vi göra skillnad hos våra kunder!

Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

På Capgemini arbetar vi globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som ett måste för att kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Anna Karlsson, Recruitment Region West, på anna.karlsson@capgemini.com

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A global leader in consulting, technology services, and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients opportunities in the evolving world of cloud, digital, and platforms. Building on its strong 50-year heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. It is a multicultural company of 200,000 team members in over 40 countries. The Group reported 2017 global revenues of EUR 12.8 billion. Visit us at www.capgemini.com. People matter, results count.