Underhållstekniker/ mekaniker sökes till Caparol!

Underhållstekniker/ mekaniker sökes till Caparol!

Är du en problemlösare som gillar utmaningar och vill ha ett praktiskt arbete med stor variation?

Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Varumärket Caparol ägs av Daw koncernen som är Europas tredje största färgföretag med en omsätt ning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Daw Nordic har produktion, lager, utveckling och huvudkontor i Göteborg.

Vår kund Caparol söker en underhållstekniker/mekaniker till sin fabrik i Göteborg. Du kommer få arbeta självständigt med mycket frihet och ansvar. Arbetsuppgifterna består av förebyggande- och avhjälpande underhåll, samt att aktivt arbeta för att minska produktionstopp och störningar i fabriken. Stor del av arbetet består av felsökning och reparation av utrustningen i fabriken. Du har daglig kontakt med företagets olika avdelningar som produktion, lager och huvudkontoret då tjänsten även innehåller visst fastighetsunderhåll. Caparol befinner sig i en expansiv fas där möjligheter finns till att vara med att påverka och planera.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet inom mekaniskt underhåll eller verkstadsarbete. Du behärskar svenska och engelska språket i både tal och skrift. Du innehar b-körkort. Meriterande om du innehar erfarenhet av pneumatik samt svetsning och el.

Som person ser vi att du har servicekänslan och är hjälpsam då du kommer arbeta tätt med produktions kollegor och mot gemensamma mål. Du är lösningsorienterad och kan genom logisk härledning hitta fel och lämplig åtgärd. Du är flexibel med god anpassnings- och prioriteringsförmåga då du kommer få ta beslut och arbeta självständigt.

Det här är en rekrytering vilket innebär att LN Personal sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Caparol.

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.