Företagssäljare till Canon med inriktning grafiska kunder

Företagssäljare till Canon med inriktning grafiska kunder

Arbetar du inom den grafiska branschen och har erfarenhet inom konsultativ försäljning? Brinner du för att driva affärer och för att skapa relationer? Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med marknadens bredaste produktportfölj och på ett företag som äger sin egna serviceorganisation.

Vi söker en Säljare som kommer arbeta med våra kunder inom den grafiska branschen. Din uppgift kommer bestå av att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder i Göteborgs län. Placering: Göteborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning gentemot definierade nyckelkunder, förvärv av nya kunder, bygga och förvalta befintlig kundbas samt planera och genomföra kundpresentationer och demonstrationer. I rollen ingår även förvaltning och support av kundprojekt, skapa anpassade erbjudanden, planer och affärsidéer samt säkerställa marknads- och konkurrentinformation.

Vad vi ger
Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa, från personer som delar din ambition. Vi investerar i din professionella utveckling för att hjälpa dig att lära dig och utvecklas i din roll med oss. Du finner ledare som ger dig frihet att utforska nya saker och ett team där kunskap delas öppet.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi behöver människor som kan uppnå det exceptionella genom att arbeta tillsammans, som har modet att riskera nya sätt att göra saker och har förmågan att se världen som deras kunder ser den. Vi letar efter kreativa problemlösare som dig, någon som kan se till att Canon är i framkant av en ständigt föränderlig värld.

Vad du kommer att behöva
Vi söker dig som har arbetserfarenhet inom den grafiska branschen och försäljning. Du har vana av såväl uppsökande försäljning hos potentiella kunder som förädling av befintliga kundrelationer. Du har en god affärsförståelse, förhandlingsvana och förmåga att kommunicera samt bygga starka affärsrelationer. Du har mycket goda kunskaper i både svenska så väl som engelska samt B-körkort.

För att lyckas i rollen behöver du brinna för att göra affärer, arbeta mål fokuserat samt skapa och vidhålla relationer. Du är en kommunikativ och flexibel person som vill göra skillnad för våra kunder. Du är van att ta egna initiativ och arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som uppskattar ditt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens.

Mer information
För mer information gällande tjänsten och ansökningsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Sara Höglund på 0736847323 eller sara.hoglund@adecco.se.

Vi rekommenderar att du registrerar ditt CV och personliga brev snarast då vi tillämpar löpande urval.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord försöker vi i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Läs mer om oss via https://www.canon.se/

Varmt välkommen med din ansökan.

Sökord: KAM, säljare, försäljning, distriktssäljare, Account manager, AM, Key Account Manager, utesäljare, IT-säljare, IT säljare, säljare, fältsäljare, sales, IT, IT solutions, IT lösningar, IT sales, fieldsales, IT leverantör, molntjänster, cloud solutions, B2B-försäljning

Canon berikar liv och företag på nya sätt. Du kan spela en roll för att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.
Du kan förvänta dig det exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildhanteringsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.