Key Account Manager - Grafiska branschen till Canon Svenska AB, Göteborg

Key Account Manager - Grafiska branschen till Canon Svenska AB, Göteborg

Canon Svenska AB söker nu

Key Account Manager - Grafiska branschen till Göteborg

Har du en gedigen arbetserfarenhet inom B2B försäljning samt erfarenhet av att arbeta med stora nationella och globala kunder? Brinner du för att för att vinna nya affärer och skapa långsiktiga relationer?

Canon befinner sig i en tillväxtfas och därför söker vi en engagerad kollega som vill vara med på en spännande resa framåt. Som Key Account Manager kommer du rikta in dig på att inleda nya kundsamarbeten, både nationella och globala. Med nya digitala lösningar och ökad effektivisering hjälper vi företag över hela världen att förändra och utveckla sina processer så att de är redo att möta morgondagens krav på dokumenthantering.

Din roll

I rollen som KAM kommer du främst att fokusera på våra framtida nyckelkunder, till vilka du ska erbjuda marknadsledande utskriftslösningar tillsammans med Canons breda och väletablerade tjänsteutbud gällande informationshantering. Du kommer även till viss del vidareutveckla befintliga kunder. Som KAM har du ett eget kundansvar och budgetmål som skall uppfyllas. Detta når du genom att bygga långsiktiga relationer och offerera hållbara lösningar samt skapa förtroende och stärka Canons varumärke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära: bearbeta och förvärva nya strategiska kunder, medverka vid upphandlingar, marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner och vara delaktig i kundteam samt ansvara för att affärsområdet når sina mål och visioner. Du kommer att samverka med kollegor inom Canon Sverige, men även med personer inom Canon globalt. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer och rapportera till Team Leader Global & Strategic Accounts som blir din närmsta chef.

"Jag har jobbat på Canon i 15 år med försäljning. Jag är i grunden en affärsutvecklande säljare som älskar att hjälpa kunden med effektivisering. Som ledare är jag supporterande men också kravställande. Jag är ledaren som är en del i teamet. För att lyckas i denna roll krävs det att du jobbar hårt och vågar vara orädd, men samtidigt kunna ha kul tillsammans med dina kollegor.

Min vision för Canon Profession Print är att vi ska vara det självklara förstahandsvalet för alla inom den grafisk branschen. Vi ska vara en partner som hjälper våra kunder att utvecklas driva sin business framåt.

Det som gör Canon Sverige till en bra arbetsplats är att det finns en ärlighet i bolaget, där miljön är i fokus men medarbetarna är också det viktigaste, och det känns. Vår framtidsvision är att vara marknadsledare inom alla områden vi opererar inom."

- Jens Werleskog, Sales Manager

Vad vi söker
  • Du har en gedigen arbetserfarenhet inom B2B försäljning och erfarenhet av att arbeta med stora och globala kunder
  • Du har troligtvis jobbat med IT-/mjukvaru-/systemförsäljning, alternativt har du ett gediget tekniskt intresse och kunnande
  • Du har en relevant utbildning, gärna på högskolenivå eller liknande
  • Du har erfarenhet av att skapa nya affärsrelationer
  • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
Vidare lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. För att bli framgångsrik i rollen behöver du brinna för att jobba med människor samt tycka om att inspirera och engagera. Som person är du initiativtagande, flexibel, kommunikativ och relationsskapande. Din vilja att uppnå resultat är tydlig och du är intresserad av att utvecklas tillsammans med Canon i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

Du har förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker därför efter nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Vi erbjuder

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och att växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson, 040-6606722. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Canon berikar liv och företag på nya sätt. Du kan spela en roll för att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. Du kan förvänta dig det exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildhanteringsföretag.

Läs mer om oss viahttps://www.canon.se/

Sökord: säljare, distriktssäljare, utesäljare, fältsäljare, IT sales, molntjänster, cloud solutions
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!