Försäljningsingenjör

Försäljningsingenjör

Är du intresserad av ett stimulerande, självständigt och utmanande arbete i ett stort och framgångsrikt internationellt bolag, med det lilla teamets flexibilitet? Här finns dessutom både karriärs- och utvecklingsmöjligheter!

Vi söker nu en

Försäljningsingenjör - Industriell automation

Du kommer att arbeta med försäljning/teknisk rådgivning av våra produkter i Västra Sverige (Karlstad - Jönköping - Halmstad). Du har din utgångspunkt i Göteborg. Arbetet innebär bearbetning av befintliga och nya kunder inom segmentet OEM (Maskinbyggare). Till din hjälp har du vårt breda sortiment av automationsprodukter samt professionell support från vår teknikavdelning i Malmö.

Din profil
  • Du har erfarenhet från teknisk försäljning och rådgivning inom industriell automation.
  • Utbildningsmässigt är du Högskoleingenjör inom el/mekatronik eller motsvarande.
  • Då företaget är internationellt är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person har du en god förmåga att se affärsmöjligheter, är förtroendeingivande med ett konsultativt förhållningssätt och kan skapa långa och hållbara relationer. Att arbeta självständigt, med ett stort engagemang och att inte ge upp förrän du skapat resultat ser du som en självklarhet.

Vi erbjuder

Vi ger dig en grundlig introduktion och ett professionellt säljstöd, marknadsmässiga villkor samt inte minst goda utvecklingsmöjligheter internationellt.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92. Välkommen med din ansökan!

Camozzi Pneumatik AB ingår som ett helägt dotterbolag i Camozzi Group, som har ca 3 000 anställda. Den svenska verksamheten är inriktad på automation och erbjuder marknaden ett mycket omfattande produktprogram av hög kvalitet.

Camozzi Pneumatik AB utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett pneumatikprogram för automation till svensk industri. Företaget som omsätter 100 MSK och med 25 anställda, har sitt huvudkontor i Malmö och säljkontor i Göteborg och Stockholm samt dotterbolag i Danmark, Norge och Estland.

Sökord: säljare, försäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, teknisk säljare, teknik, ingenjör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 28 feb (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!