Teknisk säljare och Projektledare inom Vattenrening

Teknisk säljare och Projektledare inom Vattenrening

Callidus expanderar och vi söker nya medarbetare
Vi söker en Teknisk säljare och Projektledare inom Vattenrening.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, intressant, självständigt och stimulerande arbete i en arbetsmiljö med mycket humor och högt till tak.

Som teknisk säljare och projektledare arbetar du för vår affär och försäljning av vattenreningsutrustning till våra Industri, Projektkunder och Återförsäljare. Du planerar och utför dina egna aktiviteter med stort fokus på att utveckla nya affärer.

Till ditt stöd har du bl.a. ytterligare Projektledare, Produktchef, Teknisk support en Försäljningschef samt en sälj- och back-office organisation bestående av säljare/konsulenter som resande säljare/representanter.
Du kommer att agerar som vår ambassadör på fältet och representerar Callidus genom att bygga trygga långsiktiga relationer och agera som en länk mellan våra kunder och Callidus, och där du säkerställer och utvecklar helhetsleveransen.

I rollen arbetar du över hela Sverige, därför är resor en naturlig del i din vardag

Lön och förmåner enligt överenskommelse
Startdatum enligt överenskommelse

Intervjuer och urval sker löpande, sista ansökningsdagen är den 16 september 2018.

Intervjuer kommer att hållas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före slutet på ansökningsperioden.

För ytterligare information kontakta Jens
Bengtström, Vd Callidus AB.

Välkommen med din ansökan.
Vi avböjer alla andra kontakter från rekryterings- eller bemanningsföretag mm.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Callidus jobbar vi med helhetslösningar för villaägares, vattenföreningars, industriers och mindre kommuners vattenreningsproblem med avseende på nyinstallation, renovering och uppgraderingar samt service och underhåll.

Vi utför allt ifrån analys som bedömning av vattnets kvalitet samt utformar förslag på bästa tänkbara långsiktiga lösning, baserad på kundens problem, behov och önskemål. Vi jobbar med allt från små filter för att förhöja smaken, färgen eller filtrera bort partiklar mm. på ex vis kommunala vatten till större anläggningar för de mest varierande reningsbehoven och önskemålen finns i utbudet.

Callidus grundades 1949 och vi har kontor i Kållered strax utanför Göteborg. Verksamhet bedrivs främst i Sverige, och övriga Skandinavien. Se mer på vår hemsida www.callidus.se