Callidus söker en VVS-montör/Servicetekniker

Callidus söker en VVS-montör/Servicetekniker

Som servicetekniker på Callidus AB kommer du att ansvara för service av Callidus produkter inom vattenrening i Västra Götalandsregionen. Du kommer att arbeta ute hos våra kunder vilket innebär att du får ett självständigt och varierande arbete.

Din profil:
Vi söker dig med VVS-inriktning och som har några års arbetslivserfarenhet av att jobba ute på fältet. Har du jobbat med vattenrening tidigare är det meriterande. Du har en administrativ förmåga då du kommer att arbeta mot en budget och med veckorapportering.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att träffa nya människor dagligen. Du har en förmåga att etablera ett bra kontaktnät med både kunder och återförsäljare för att sträva efter att uppfylla kundens krav och förväntningar. För att lyckas i tjänsten behöver du vara positiv, drivande och ha en god initiativförmåga. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Callidus erbjuder sina kunder marknadens kanske bästa produkter med den högsta graden av support och service. Hos oss får du ett självständigt arbete med många kontaktytor.

Körkort med behörighet B är ett krav. Har du behörighet BE är det meriterande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid.

Tillträdesdag
Tillträde av tjänsten sker enligt ök. Intervjuer och urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 30 april 2021

Märk ansökan med: Servicetekniker

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via mail på adressen. aho@callidus.se Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Arijan Hoxhaj på telefon 031-99 77 18. Ansökningar tas endast emot via mail.

Vi avböjer förslag och kontakt kring ytterligare hjälp med rekrytering/annonsering från andra företag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.callidus.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Callidus jobbar vi med att lösa villaägares, vattenföreningars, industriers och mindre kommuners vattenreningsproblem. Vi utför såväl analys som bedömning av vattnets kvalitet samt utformar förslag på bästa tänkbara lösning, baserad på kundens problem och önskemål. Allt från små filter för att förhöja smaken på kommunala vatten till större anläggningar avsedda för egna vattentäkter finns i sortimentet. Våra över 500 återförsäljare i form av VVS-butiker och rörläggare i hela landet erbjuder slutkunderna installation och service. Callidus grundades 1949 och vi har kontor i Göteborg. www.callidus.se