Senior Accountant till Callenberg Technology Group, Göteborg

Senior Accountant till Callenberg Technology Group, Göteborg

Brinner du för redovisning och förbättringsarbete? Får du energi av att hjälpa och stötta organisationer med frågor kring ekonomi i en internationell miljö? Är det viktigt för dig att vara i en kontext som präglas av öppenhet, driv och samarbete?

Vi söker en Senior Accountant till Callenberg Technology Groups huvudkontor i Göteborg, där 80 st av oss jobbar. Du kommer att ingå i ett team om 6 personer med olika funktioner där vi jobbar med att stötta våra olika bolag och regioner med redovisning, analys och processer. Vi vill succesivt bygga ett supportcenter i Göteborg med ekonomer för att framåt kunna stötta verksamheten Globalt.

I rollen som Senior Accountant erbjuds du ett varierat arbete med ansvar för redovisningen gentemot Nordiska länder. Du ansvarar för att utveckla, implementera och förvalta processer och rutiner inom redovisningsområdet och du ingår i ett globalt högpresterande team och rapporterar till Finance Manager i Göteborg.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Löpande redovisning bolag inom koncernen
  • Rapportering, avstämning & analys av balans- och resultaträkning
  • Månads- och årsbokslut samt årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Veckovis prognos för cashflow och deltagande i förberedelse för budget och prognos
  • Adhoc projekt
  • Support till Finance Manager
  • Ekonomisk support till organisationen
Den vi söker har relevant akademisk utbildning med gedigen erfarenhet från liknande position gärna i stor organisation med många olika intressenter.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är verksamhetsinriktad, nyfiken, analytisk och serviceminded. Du uppskattar utveckling och har god initiativförmåga vilket gör dig driven. Det är viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande och att du som person är positiv, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du får energi av att supportera organisationen och av att arbeta med förbättringsarbete och problemlösning.

Du har erfarenhet från affärssystem från större organisation och har god erfarenhet av Excel. Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska. Vi tar stor hänsyn till personliga egenskaper och mind-set.

Låter det här intressant?

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.jerrie.se senast den 25 november. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakt Malin Persson på 0735-124498 alt malin.persson@jerrie.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Callenberg Technology Group which is wholly owned by Trident Maritime Systems is an international provider of Insulation, HVAC and Electrical Energy Management technologies for the maritime, offshore & energy markets. With a proud heritage that spans over 100 years in marine and offshore markets, Callenberg engages 1200 employees and contractors located in 13 countries around the World and has a turnover of approximately 150 million USD. Our advanced and innovative technologies support customers to be more competitive in the markets they operate.