Account Manager / Kundansvarig innesäljare - Göteborg

Account Manager / Kundansvarig innesäljare - Göteborg

Vi utökar vår säljavdelning och söker dig som älskar service, försäljning och känner att IT-branschen kallar på dig! Cadcraft AB erbjuder mjukvara och tjänster inom CAD och PDM (Product Data Management). Vi har kompetensen och kreativiteten som bygger smarta lösningar för tillverkande företag och byggindustri. Vi hjälper våra kunder att arbeta smartare och effektiviserar verksamheten genom produkter, utbildning och hårdvara inom digitalisering och smart industri. Nu söker vi dig som vill förstärka och bygga vårt innesäljteam. Är du vår nästa starkt lysande Account Manager-stjärna?

Om Cadcraft och rollen som Account Manager / kundansvarig innesäljare
Vårt erbjudande är licenser av Autodesks mjukvara samt Cadcrafts egenutvecklade mjukvaror inom CAD och PDM. Vi hjälper företag att effektivisera sina verksamheter. Med utgångspunkt i ett brett sortiment produkter (hårdvara såväl som mjukvara från stora och väletablerade samarbetspartners) är vi kundens partner och erbjuder effektivare processer inom CAD/PDM. Vårt teknikteam hanterar kundens installation, utbildning och löpande support.

Som Account Manager kommer du till största del ansvara för befintliga kunder men även för lokalisering, bearbetning och klassificering av nya kunder, tillsammans med dina kollegor på säljavdelningen. I rollen som innesäljare med kundansvar kommer du bygga långa och goda relationer. Du arbetar med högt tempo och har ambitionen att komma i mål med dina affärer, som är lika lyckade för oss som för kunden - vi tror på win-win! Du kommer till ett företag med ett brett produktsortiment och där du bearbetar och samarbetar med kunden från första kontakt till affär.

Vi sitter tillsammans i fina lokaler i Nya Gårda nära Gamla Ullevi. Hos oss värdesätter vi den goda kollegiala stämningen, så är du utåtriktad med humor kommer du trivas bra hos oss. Vi är ett litet men tight säljteam, du blir vår första innesäljare i Göteborg och kommer jobba nära de två utesäljarna och försäljningschefen - med dig sätter vi alltså ribban för hur bra vårt innesäljteam på sikt ska bli, ingen press! Vi har korta beslutsvägar och välkomnar dig som vågar komma med förslag och som vill utveckla oss och utvecklas med oss framöver.

Vi erbjuder dig:
 • en avgörande roll som proaktiv innesäljare
 • en arbetsplats du kommer trivas på
 • inkluderande och social bolagskultur
 • chansen att göra roliga affärer och arbeta med stora kunder
 • en plats i ett sammansvetsat och kompetent team
 • en platt organisation med snabba beslutsvägar
 • förmånliga villkor
Om dig, vår nya kollega:
Rollen kräver att du är agil och inte har något emot förändringar. Ditt kundfokus innebär att du prioriterar kunden och är strukturerad och noggrann med din återkoppling. Vi värdesätter att du är självgående och driver dina kunder med eget ansvar. För att lyckas i rollen har du erfarenhet från företagsförsäljning B2B och det viktigaste för dig är sannolikt kundkontakten och din höga servicenivå.

Du är proaktiv och räds inte att ta egna initiativ eller fatta egna beslut. Du kommer få stöd och support ifrån oss, vi vill att du ska lyckas, men du är sannolikt självgående och orädd. Det är väldigt meriterande om du har någon slags erfarenhet från eller kunskap inom CAD/PDM, men ett teknikintresse är absolut ett krav. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förstås mycket god kommunikation och datorvana.

Avgörande för rollen i korthet:
 • Erfarenhet från B2B-försäljning
 • Självgående, framåtlutad och god relationskapare
 • Datavan och strukturad
 • Tekniskt egenintresse - gärna kunskap i CAD / PDM
OM CADCRAFT

Hos oss är engagemang ett lika viktigt ledord som kompetens. Hos Cadcraft finns kompetensen och kreativiteten som bygger smarta lösningar för tillverkande företag. Vi är cirka 60 personer med både djup och bredd i våra kunskaper, som tillsammans kan erbjuda en verkligt effektiv lösning för just ditt företag.

Organisationen utgår helt ifrån våra kunders behov och stöttar upp med arbetsmetoder och mjukvarulösningar för effektivare processer med närhet till CAD/PDM. Vårt konsultteam arbetar med metodutveckling och processutveckling samt med din installation, din utbildning och din löpande support och vårt Utvecklingsteam tar hand om eventuella specialanpassningar som ditt företag behöver.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med researcher Amanda Klippinge +4676-525 90 54 alt. amanda.klippinge@salesonly.se alt eller rekryteringskonsult Peter Aronsson +4670-603 38 10
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!


Sökord; AM, “Account Manager”, Säljare, Säljtjänst, CAD,PDM, Autodesk, AEC , kundansvarig, Göteborg, försäljning, säljansvarig, innesälj,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (2 dagar kvar)