Ekonomiansvarig till CS Riv & Håltagning AB, Göteborg

Ekonomiansvarig till CS Riv & Håltagning AB, Göteborg

CS Riv & Håltagning AB är ett lokalt företag som arbetar med rivning, betonghåltagning och sanering. Kunderna består av både offentliga och privata beställare. Vi arbetar för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta entreprenader av högsta kvalitet. Bolaget är en del av Storskogen, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande. Storskogen består av 45 underkoncerner som tillsammans omsätter cirka 7 miljarder kronor med en EBIT på cirka 700 miljoner.

Bolaget CS Riv & Håltagning AB startades 1999 och omsätter cirka 75 miljoner kronor. Kontoret är placerat i Göteborg där VD, projektledare och administrationspersonal m.fl. finns samlade. Totalt har bolaget i dagsläget cirka 40 medarbetare. Vi har expanderat kraftigt och är nu i behov av en ekonomiansvarig.Dina arbetsuppgifter:


Rollen som ekonomiansvarig innebär ett helhetsansvar för CS Riv & Håltagning AB´s ekonomifunktion. Du rapporterar till bolagets VD, men ingår även i Storskogens grupp av ekonomichefer med rapporteringsansvar till moderbolaget. Som ekonomiansvarig kommer du att arbeta brett och ansvara för allt från löpande bokföring till projektredovisning. Följande arbetsuppgifter kommer du att ansvara för;
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Månads- och årsbokslut
 • Rapportering till myndigheter
 • Projektredovisning
 • Koncernrapportering
 • Budget och budgetuppföljning
Du kommer även att delta i prognoser samt ansvara för framtagning av analyser, statistik och nyckeltal.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning, med gedigen erfarenhet av redovisning, rapportering och årsbokslut enligt K3 regelverk. Du är kunnig i moms och skattefrågor och vi tror att du kommer från en liknande roll som ekonomichef/ekonomiansvarig i ett mindre eller medelstort privatägt bolag. Kunskap och erfarenhet av projektredovisning och uppföljning av projekt är ett krav. Du är analytisk och har en god förståelse för vad som driver lönsamhet i en projektorienterad bransch. Dina kunskaper i Excel är goda och det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox affärssystem och Bygglet - projektledningssystem. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper :

För att trivas och lyckas hos oss på CS Riv & Håltagning tror vi att du är prestigelös, ansvarstagande och har ett positivt förhållningssätt. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, samt blicka framåt för att kunna utveckla strukturer och processer som möter framtida behov. Du trivs i en företagskultur präglad av entreprenörsanda med stort engagemang och uppskattar en roll där du pendlar mellan högt och lågt och är central i företagets fortsatta framgång.

Som ekonomiansvarig på CS Riv och Håltagning erbjuds du:
 • En nyckelroll på ett bolag i en spännande utvecklingsfas
 • Trevliga och glada kollegor med visionen " Vi skall ha kul på Jobbet"
Placeringsort: Göteborg

I denna rekryteringsprocess samarbetar CS Riv & Håltagning med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Heidi Höyem, 0705-13 16 22. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2018.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Ekonomichef, Ekonomiansvarig, Financial manager, CFO, Finance manager, Head of Finance, Accounting manager, Chief accountant, Finance Director, Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Group accountant, Financial controller, redovisningsspecialist, redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, redovisningschef, redovisningsansvarig
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)