Senior Uppdragsledare stora projekt

Senior Uppdragsledare stora projektSenior Uppdragsledare stora projekt

Göteborg

På COWI har vi mycket spännande på gång inom projektledning! Vi vill bli fler engagerade medarbetare och söker dig som vill vara med på vår utveckling och arbeta i våra stora, spännande och utmanande uppdrag! Vi är idag involverade i många intressanta projekt, så som Ostlänken, Västlänken, Korsvägen, delar av utrullning av ERTMS m.fl.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i avdelningen Järnväg och Projektledning med tjänster som omfattar uppdragsledning av våra större multidisciplinära uppdrag inom olika skeden från förstudie till stöd under byggnation. Som uppdragsledare bygger du upp en stor projektorganisation som involverar flera teknikområden, där du driver projektet i nära samarbete med beställaren.

"Jag valde att börja på COWI då de kunde erbjuda en spännande mix av stora och utmanande projekt. COWI vill växa och vara en av Sveriges ledande aktörer inom Järnväg och bidra till det hållbara samhället genom att leverera innovativa och genomtänkta helhetslösningar till infrastrukturprojekt.

Förutom den familjära stämningen och samarbetet med mina medarbetare uppskattar jag den breda kompetensen som finns inom företaget. Det finns alltid någon att fråga och vi har stort samarbete med våra internationella kollegor. Dessutom har företaget ett uttalat fokus på personlig utveckling med mål för den enskilda medarbetarens kompetensutveckling. Vid årsskiftet flyttar vi också till helt nya moderna lokaler. "

- Jonas Tallberg, Gruppchef

Din profil

Den kompetens och erfarenhet vi söker innebär att du:
  • Är utbildad civilingenjör/högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens.
  • Har 5 -10 års erfarenhet av att driva multidiciplinära projekt.
  • Meriterande är att du har bakgrund inom väg- eller järnvägsprojektering.
Som person är du är strukturerad, kan prioritera och ta beslut samt leda arbetet mot överenskomna leveranser och deadlines. Du är också engagerad, noggrann, kommunikativ och intresserad av att stötta kollegor med din kunskap. Kundkontakt är naturlig för dig, och du brinner för hög kvalitet i uppdragen. Du har lätt för att samarbeta med andra människor, och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Lär känna några av våra COWI medarbetare, och läs mer om Johan och Annika.

Kontakt
För mer information om tjänsten eller ansökan kontakta rekryteringskonsult Nicole Diener 0735-258686 eller Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn - vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

COWI har verksamhet över hela världen, kombinationen av global närvaro och lokala kunskaper gör att vi kan åta oss projekt överallt i världen - stora som små. Vi är totalt cirka 7300 medarbetare, varav cirka 1200 medarbetare i Sverige. Vi tillhandahåller kvalificerade teknik- och expertkonsulttjänster inom industri & energi, infrastruktur, byggnad & fastighet, vatten & miljö, projektledning samt BIM & digitala processer.

Sökord: Uppdragsledare, järväg, stora projekt, projektledare, järnvägsprojektör, anläggningteknik, engineer, infrastruktur, teknikansvarig.