Supportkonsult/ Lönespecialist, Göteborg

Supportkonsult/ Lönespecialist, Göteborg

Beskrivning av tjänsten

Är Du en erfaren och vass lönespecialist, gärna med erfarenhet av och intresse för systemadministration? Tycker du om att arbeta i team och i nära samarbete med kund? Gillar du förändring och att befinna dig "där det händer"? Välkommen till oss på CGI!

Vi är nu inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt supportteam i Göteborg med ett par duktiga lönespecialister.

Som lönespecialist inom vår support kommer du att få arbeta i ett etablerat team med frågeställningar som rör det mesta inom lön, allt från avtal till systemuppsättningar och processer inom vårt lönesystem POL. Du kommer att arbeta gentemot merparten av våra kunder så du är av naturen "service minded" och ser till kundernas bästa. Arbetet utförs i huvudsak på kontoret i Göteborg men vissa resor kan förekomma då det även kan bli aktuellt med en del kortare konsultuppdrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Supportkonsult har du tillsammans med dina kollergor i support-teamet ansvar för att:
 • Ta hand om, driva och lösa de ärenden som inkommer via vårt ärendehanteringsssytem
 • Skapa goda och långvariga kundrelationer
 • Vara uppdaterad på aktuella lagar och avtal
 • Agera säljande, fånga utmaningar och signaler från kund
 • Bidra till att utveckla våra processer
 • Aktivt arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar
 • Kunna ta på sig mindre konsuttuppdrag
 • Delta i projekt då behov finns
 • Hålla utbildning.
Du kommer tillsammans med dina kollegor inom supportteamet vara en del av vår stora löneavdelning, där vi tillsammans har en gedigen erfanhet av löneabetets alla delar.
Vi jobbar efter väl dokumenterade processer och har stort fokus på ständiga förbättringar. Lönesystemet vi arbetar i är vårt egenutveklade och heltäckande system POL.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas och utvecklas i rollen som supportkonsult inom lön hos oss, söker vi Dig som har minst tre års erfarenhet från löneadministration och dess processer.

Du har också:
 • Någon form av yrkesinriktad utbildning inom lön
 • Vana av arbete med något ärendehanteringssystem
 • Kännedom om ITIL
 • Goda kunskaper i att använda Excel och Word
 • Förmåga att uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Erfarenhet av POL, samt att ha arbetat agilt, gärna med Scrum, är meriterande.
Som person är Du positiv, förtroendeingivande, service minded och mycket bra på att skapa relationer.
Vidare är Du ansvarsfull, lyhörd och professionell i ditt agerande, mot såväl kunder som kollegor.

Känner du att detta skulle passa dig? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi vågar lova riktigt spännande, utmanande och omväxlande uppdrag med många möjligheter, där just du kan göra skillnad och utvecklas.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Göteborg, resor kan förekomma

För mer information, vänligen kontakta: Tina Wantling, Director Consulting Delivery på 031-7611437

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-01-31

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (23 dagar kvar)