Managementkonsult inom Business & Technology Strategy, Göteborg

Managementkonsult inom Business & Technology Strategy, Göteborg

Beskrivning av tjänsten

Beskrivning av oss
Vill du stötta branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter med att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär?

CGI Business Consulting är den del inom CGI som erbjuder högkvalitativa tjänster inom strategisk affärsrådgivning. Utgångspunkten i vårt arbete är att möjliggöra en maximal utveckling för våra kunder i en alltmer komplex värld. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter
Som konsult inom Business & Technology Strategy arbetar du med något av våra erbjudanden inom strategiutveckling och strategiexekvering. Nyckelord inom vår affärsenhet är bland annat strategisk rådgivning avseende affär och teknologi, verksamhetsutveckling och realisering.

Du kommer att arbeta med att handleda och stötta våra kunder i sina förändringsresor för att bli mer effektiva organisationer där teknik och verksamhet går hand i hand. Det digitala är en självklar komponent i allt vi gör och vi är ofta med och hjälper våra kunder med sin digitalisering - i allt från vision till paketering och lansering av nya digitala tjänster, eller identifiering och realisering av effektivitetsvinster.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:
  • Att stötta seniora beslutsfattare med analyser, beslutsunderlag, råd och genomförandekraft när strategier ska bli verklighet.
  • Utveckling av affärs-, IT- och digitala strategier.
  • Framtagning och implementering av operativa modeller.
  • Tillhandahållande av rådgivning vid omorganisationer och andra förändringar i den operativa modellen.
Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och det finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Som person har du en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du är inte rädd att sticka ut hakan, och du är nyfiken och drivande både gentemot kund och kollegor.
  • Du har minst 7 års erfarenhet av rollen som managementkonsult eller motsvarade.
  • Du har en akademisk examen inom relevant område ex. Civilingenjör, Civilekonom etc.
  • Du har gedigen erfarenhet av faktabaserad strategiutveckling, arbete på ledningsnivå, genomförande, metodik och affärsutveckling.
  • Du är bekväm i digitala miljöer och har gärna en spets inom någon digital del som är nära kopplad till affären t.ex. online marketing, automatisering/robotisering eller nya affärsmodeller.
  • Meriterande är djupgående branschspecifik kunskap inom retail, healthcare och/eller offentlig sektor alternativt expertkompetens inom tillämpning av nya teknologier.
  • Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.
För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2020-03-16.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Helena Persson, rekryteringsansvarig, helena.persson@acando.com, eller Imran Waheed, rekryteringsspecialist: imran.waheed@acando.com alt. 070-878 89 15.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (26 dagar kvar)