Javautvecklare, Göteborg

Javautvecklare, Göteborg

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Brinner du för javautveckling? Vi söker dig som är full stack som vill utvecklas med oss och den spetskompetens vi har inom branschen. Du är framförallt intresserad av att ständigt få nya erfarenheter inom systemutveckling, gillar att behärska helheten i applikationsmiljön och tänker DevOps och agil utveckling. Vi ser att du har kunskaper i Linux, OpenSource SQL, Java EE och JavaScript-ramverk men även andra tekniker/språk och verktyg som är vedertagna inom utveckling.

Är det dig vi söker?

Du blir en del av ett team med juniora samt seniora talanger som tillsammans bildar ett framgångsrikt team. Hos oss är det viktigt att man är en teamplayer som är engagerad och har ett brinnande intresse av att hjälpa andra och utvceklas.

Hur ser en dag ut på CGI?

Hos oss arbetar vi i team med högt till tak. Vi jobbar dels i egna lokaler, inhouse, men det förekommer också arbete på plats hos kund. Våra kunder betraktar vi som partners och vi hittar tillsammans ett arbetssätt som passar båda parter. Allt vi gör utförs med utvecklingsprocesser och vi utvceklar hela tiden vårat arbetssätt för att bli bättre på det vi gör.

Är du den vi söker?

För att lyckas inom rollen ser vi att du har en relevant utbildning inom området.
Vi lägger också stor vikt vid kvalifikationer som:
  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och utvecklingsprojektets olika faser
  • Erfarenhet av vanliga designmönster inom objektorienterad programmering
  • Erfarenhet av relationella databaser och SQL
  • Erfarenhet av Spring eller JEE
  • Erfarenhet av front-end-utveckling inom SPA-ramverk som exempelvis Angular eller React
  • Erfarenhet av arkitekturmönster som Model-View-Controller (MVC)
Vi värdesätter även personliga egenskaper mycket, så som att du har lätt att sätta dig in i nya system, problemlösningsförmåga och att du är en team-spelare som gillar att lära dig av andra.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Göteborg

För mer information, vänligen kontakta: Daniel Pryde, Konsultchef på telefonnummer: +46 761 453 846 eller via e-mail: d.pryde@cgi.com alternativt Soheil Subhi, Talent Acquisition Specalist på telefonnummer: +46761 100 80 53 eller e-mail soheil.subhi@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-01-31

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (48 dagar kvar)