Integrationsarkitekt

Integrationsarkitekt

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med och skapa ett helt nytt team inom integrationsarkitektur? Då är du rätt person för oss! Vi erbjuder dig som Integrationsarkitekt och stort intresse för Microsoft-plattformen möjligheten att vara med och starta ett nytt team tillsammans med oss på CGI, Göteborg.

CGI är Microsoft Partner of the year 2019 och Gold Partner inom Application Integration och vi behöver förstärka oss inom den tillverkande industrin. Vi ser Industry 4.0 som ett viktigt område och gör därför en stor satsning. Vi arbetar med spännande kunder inom den tillverkande industrin och kan erbjuda en utmanande resa tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter:

Som Integrationsarkitket hos oss på CGI får du ett helhets ansvar för att planera, genomföra och fastställa design, och arkitektur. Du arbetar i projektform på ett metodiskt, logiskt och systematiskt sätt och får vara med och utveckla metodik, verktyg och processer för design och arkitektur av integrationslösningar. Du kommer att vara delaktig i allt från lösning, design och implementation till testning och driftsättning av integrationslösningar. Dina arbetsuppgifter kommer att mycket varierande; allt från att vara konsult ute hos våra kundet till att vara del av CGI:s utvecklingsteam i olika projektleveranser.

I den här rollen kommer du arbeta med spännande kunder med stora leveranser inom Microsoplattformen och använda din erfarenhet inom exempelvis BizTalk, Azure etc.

Tekniker:
  • Integration solutions architecture
  • B2B, A2A, API
  • EDI, EDIFACT
  • Microsoft-plattformen
Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Integrationsarkitekt, söker vi dig som har flerårig erfarenhet inom arkitektur alternativt en mycket erfaren integrationsutvecklare som vill ta klivet mot arkitektur.

Du har erfarenhet från Microsoft-plattformen och är van att arbeta med integrationsarkitektur. Vidare har du en god förståelse för systemintegration och integrationsmönster. Vi ser att du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat samt har en akademisk examen.

Som person önskar vi att du är lösningsorienterad, strukturerad samt triv i en teknisk och utmanande miljö.

Vi önskar att du har följande erfarenhet:

* Minst fem års erfarehet av integrationsarkitektur alternativt * Minst tio års erfarenhet av integrationsutveckling

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Göteborg

För mer information, vänligen kontakta: Paula Kökeritz, rekryterande chef på +46 73398-9164, paula.kokeritz@cgi.com eller Soheil Subhi, Rekryterare på +46 76100-8053, soheil.subhi@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-29
Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (27 dagar kvar)