Vi driver sedan 2005 ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram (tidigare Acando Trainee, nu CGI Selected). Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med fem års erfarenhet – på tre år. Det är ett ambitiöst och modigt statement men vi kan stolt meddela att vi faktiskt lyckas uppnå detta med våra traineer i vårt talangprogram.

CGI Selected är ett program som kombinerar erfarenheter och lärdomar från skarpa konsultleveranser, med noga utvalda utbildningar. Under programmets tre år levererar du som konsult precis som övriga kollegor på CGI. Men som del i CGI Selected erbjuds du också vass utbildning och träning, mentoring och handledning under programmets gång.

TVÅ INRIKTNINGAR
Beroende på din profil och intresse erbjuder CGI Selected två inriktningar – Digital eller Advisory. Inriktningarna har ett basutbud av kurser kopplade till konsultmässighet, ledarskap och affärsträning men skiljer sig åt genom olika inriktningskurser samt även genom något olika konsultroller och projekt hos kund, samt regionala skillnader.

Talangerna inom Business Consulting har ett stort fokus på vad vi kallar Business Acceleration – vilket kan innefatta såväl rena verksamhetsprojekt som digitala transformationer med fokus på verksamhetens behov. Inom Business Consulting kan talangerna bli generalister som exempelvis projektledare inom transformationer tvärs både verksamhet och IT, alternativt specialister inom exempelvis supply chain, mål- och ekonomistyrning, IT-styrning, processutveckling eller strategisk transformation/förändringsledning.

Talangerna inom Digital brinner för digitalisering och hur våra kunder kan digitalisera sina verksamheter genom de senaste teknologierna. Inom Digital kan talangerna arbeta som generalister, både med rådgivning och ledning av digitala projekt. De kan även välja att djupdyka inom områden såsom agila metoder, big data, arkitektur, cyber security eller en teknisk plattform såsom Microsoft Dynamics.

Oberoende av vilken inriktning du väljer inom CGI Selected kommer kombinationen av skarpa uppdrag och vassa utbildningar driva en kraftfull utveckling för dig, både på ett professionellt och personligt plan.

INFORMATION OCH ANSÖKAN
Sista ansökningsdag i vårens rekryteringsomgång är den 15 februari 2020. Vi startar nya omgångar av CGI Selected i augusti och januari varje år. Vi har två rekryteringsomgångar, en under våren med sökstopp i februari och en under hösten med sökstopp i oktober. Vi välkomnar ansökningar till de två närmsta starterna i varje sökomgång och du är varmt välkommen att söka till oss under den rekryteringsomgång som passar dig bäst. Du anger vilken start av traineeprogrammet du ansöker till i din ansökan. I augusti startar programmet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och i januari i Stockholm och Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cgi.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (49 dagar kvar)