Business Analyst

Business Analyst

Beskrivning av tjänsten

Beskrivning av tjänsten

Är du den som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant? Tilltalas du dessutom av att arbeta med tillverkande industrier och processer samt ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Vi på CGI driver digitaliseringen framåt och vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen och som trivs i en roll där du får jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Vi ser Industry 4.0 och PLM som två viktiga områden och gör därför en stor satsning mot dessa områden. Har du kunskap om både system och processer kommer du på ett framgångsrikt sätt bli en viktig kugge i vårt team som består av, Business Analysts, Verksamhetskonsulter samt Projektledare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker en analytisk person som brinner för arbeta med processer och verksamhetsförändringar i samband med systemnära projekt. Du sätter kunden i fokus och söker alltid vägar för att hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de största kunderna inom den tillverkande industrin. Du hjälper våra kunder med att säkerställa att kraven på IT-system tillgodoser kundens/beställarens/verksamhetens behov. Du kommunicerar kravbilden till projektet (utveckling/test/arkitektur), samt ansvarar för att teamet förstår kraven. Vidare kommer du att leda och planera analys av verksamheten samt kravställning av IT-systemet. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens behov.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Nu söker vi dig med erfarenhet av att ha arbetat med verksamhetsprocesser i utvecklingsprojekt för moderna IT-system och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. Du har drivit agila projekt och har erfarenhet av exempelvis produktutveckling och supply chain i en tillverkande industri. Du drivs av att hjälpa kunden att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt. Vi ser att du har goda kunskaper inom kravområdet avseende metoder, modeller och verktyg. I vår kravhanteringsprocess arbetar vi oftast agilt.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Business Analyst, söker vi dig som tidgare har arbetat med system och processer. Du är van att arbeta agilt och har du dessutom erfarenhet från en tillverkande industri är det ett stort plus.

Vi ser gärna att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt har en relevant akademisk examen.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
  • Produktutveckling
  • Supply chain
  • Product Lifecycle Management (PLM)
  • Meriterande med erfarenhet från tillverkande industry
Viktigt för tjänsten:
  • Minst tre års relevant erfarenhet
  • Har erfarenhet från både projekt och förvaltning av IT-system
  • Förstår IT -strategier
  • Har djupa kunskaper inom verksamhetsanalys
  • Förstår vikten av att fokusera på verksamhetens och kundens behov
  • Har kunskap om systemutvecklingsmetodik och agilt arbetssätt
Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Göteborg

För mer information, vänligen kontakta: Paula Kökeritz, rekryterande chef på +46 73398-9164, paula.kokeritz@cgi.com eller Soheil Subhi, Rekryterare på +46 76100-8053, soheil.subhi@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-28


Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (20 dagar kvar)