Applikationsspecialist med reskontrabakgrund, Göteborg

Applikationsspecialist med reskontrabakgrund, Göteborg

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Brinner du för problemlösning, gillar att samarbeta tätt med kollegor och tycker om att ha roligt på jobbet? Har du dessutom en bakgrund inom reskontra (kund eller leverantör), kunskaper i ekonomi och gillar tekniska utmaningar har vi rätt jobb för dig!

Vi söker nu Dig som är Applikationsspecialist med reskontrabakgrund, som vill jobba med vårt affärssystem Raindance!

Raindance är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Norden. Raindance olika webbaserade och helintegrerade moduler innehåller bl.a. ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel med Marknadsplats samt tid och projekt.

Vi är ett 100-tal medarbetare på olika orter i Sverige och söker förstärkning till vår reskontradel inom applikationssupport i Göteborg.
Vi söker en kollega som gillar att klura fram lösningar till svåra problem, är bra på att samarbeta och gärna hjälper sina kollegor.

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som hjälps åt för att hitta lösningar åt våra kunder. På Göteborgskontoret jobbar support och utveckling tätt ihop och har även nära samarbete med våra konsulter.

Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får Du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten.
På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Applikationsspecialist hos oss kommer Du att arbeta med avancerad 2nd line reskontrasupport i affärssystemet Raindance.
Vidare hanterar du ärenden av komplex karaktär som slussas vidare till dig.
Du ingår i en arbetsgrupp om totalt cirka 20 st. supportmedarbetare. Det är en grupp med fokus på att ge god service och med stort intresse för att identifiera orsaken till och finna lösningen på pågående kundärenden. Som nyanställd får du en introduktion där du går bredvid en kollega som har samma arbetsuppgifter som du.

På Raindance tillhör du en grupp med bra gemenskap och olika erfarenheter och kompetenser. Hos oss jobbar folk i hela yrkesverksamma åldersspannet och vi har en blandning av män och kvinnor. Vi har ett stort fokus på samarbete, inte bara inom teamet utan även mellan team, där vi alltid prioriterar att hjälpa varandra vid behov och ser till produktens bästa.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi söker Dig med erfarenhet av att arbeta med reskontra och ekonomi och som drivs av att analysera problem och att hitta lösningar.
Har du ett ekonomiskt och/eller tekniskt intresse och trivs som bäst när du ingår i ett team passar du in hos oss.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
  • Kund- och/eller leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
Och att du tilltalas av följande;
  • Samarbete
  • Problemlösning
  • Kommunikation
Du talar och skriver flytande i både svenska och engelska.

Som person gillar du när det är ett högt tempo, att ta ansvar och har intresse för att ge god service. Det är viktigt att du arbetar strukturerat och tydligt. Tydligheten speglar sig även i din kommunikation där du har lätt att få andra att förstå i såväl tal som skrift.
Vi ställer höga krav på god samarbetsförmåga och att ha balans mellan att våga ta plats samtidigt som du är lyhörd.

Mer om tjänsten

Heltid
Placering:Göteborg

För mer information, vänligen kontakta:
Sofia Hellström, Director Consulting Services, på sofia.hellstrom@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-01-31

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer.
En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)