.Net Utvecklare, Göteborg

.Net Utvecklare, Göteborg

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Som utvecklare på CGI kommer du att arbeta i olika typer av digitaliseringsprojekt hos våra kunder och du blir därmed en mycket viktig del i arbetet att ta fram lösningar för våra kunders behov. CGI har högt till tak med många möjligheter att utvecklas och vi jobbar alltid för att vara i framkant. CGI storsatsar på systemutveckling, webbutveckling och e-handel och vi behöver därför fler kollegor till vårt kontor i Göteborg! Är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan frontend eller backend - eller både och! Du är erfaren inom området sen tidigare och du tycker att det är kul med nya utmnaingar. Du kommer att vara en del av vårt nationella kompetensnätverk kring systemutveckling och ingå i CGI Digitals leveransteam där helt nya digitala tjänster skapas för några av Sveriges största företag. Vi tror att du har ett genuint intresse för systemutveckling och trivs i en utmanande och utvecklande miljö där du får arbeta tillsammans med branschens vassaste digitala strateger och utvecklare.

För att alltid hålla våra verktyg vässade arbetar vi i enlighet med vår strategi "Technology driven, Behavior centric". För oss innebär det att det är människans behov som är utgångspunkt när vi identifierar och utvecklar tekniska lösningar. Enligt oss är det först genom mänsklig interaktion som en förändring kan ske, därför är varje medarbetare en nyckel till framgång. Både när det gäller behovet av digitalisering och i trivsel på jobbet. Här på CGI är vi måna om det interna arbetsklimatet och hos oss står du som anställd i fokus.

Är du den vi söker?

För att lyckas inom rollen ser vi att du har erfarehet av systemutveckling, samt relevant utbildning. Vi ser också att du har minst två års erfarenhet av .net och SQL. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer vi lägger stor vikt vid:
  • Minst 2 års efranhet av .net och SQL
  • Relevant utbildning
  • Tidigare efrarenhet av systemutveckling
  • HTML5, Javascript och/eller React
  • Erfarenhet av EPIServer
Vi ser också att du har ett analytiskt och har en kreativ problemlösningsförmåga. Du har en drivkraft att utveckla nya relationer och lösa nya utmaningar som teamet ställs inför.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Göteborg

För mer information, vänligen kontakta: Daniel Pryde, d.pryde@cgi.com +46 761 453 846

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-01-31

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (13 dagar kvar)