INNESÄLJARE

INNESÄLJARE

Till vår enhet i Göteborg söker vi nu en

INNESÄLJARE
Vi söker dig som är en driftig och social person som blir ett viktigt tillskott till vårt team här i Göteborg. Som innesäljare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter,
  • Försäljning, ordermottagning och rådgivning per telefon och mail
  • Utveckla och driva affärer från start till mål
  • Anpassa och förespråka innovativa lösningar för kunder
  • Registrering och uppföljning av förfrågningar och offerter
Vem är du?

Vi söker dig som tycker detta låter intressant, känner att du trivs med att jobba i en stundtals hektisk miljö och har förmågan att ta dig an uppgifterna på ett strukturerat sätt. Du tycker om daglig kundkontakt och dessutom ser vi gärna att du har:
  • Någon form av teknisk eller praktisk erfarenhet från branschen
  • Erfarenhet från en försäljningsinriktad roll
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom Office och arbete i affärssystem
  • B-körkort

Kompetens, Engagemang och Enkelhet kännetecknar vår företagskultur. Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt där varje individ bidrar till ett bra resultat tillsammans med alla kollegor. Mixen av personer som arbetat många år blandat med mer nyanställd personal gör oss till en dynamisk arbetsplats där alla jobbar i en utvecklande miljö.

Varmt välkommen med din ansökan före 2019-01-28 via e-post på ansok@ceos.se Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. För mer information om tjänsten kontakta Stefan Cederberg, Platschef Göteborg, CEOS AB, Tel. +46 705 490 407 el. stefan.cederberg@ceos.se.
Mer info
Kontaktperson Stefan Cederberg
Telefon 0705490407
Email Mejla Stefan Cederberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ceos.se
Sista ansökningsdag 28 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CEOS AB är Sveriges ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till svensk snickeriindustri. Företaget finns etablerat med lager och försäljningskontor i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 600 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge. Läs mer om CEOS på www.ceos.se