Projektledare till Göteborg

Projektledare till Göteborg

CCL Spännarmering är en av Sveriges ledande entreprenörer av spännarmering och en del av den internationella CCL-gruppen vilken erbjuder specialiserade ingenjörslösningar för konstruktioner över hela världen. Vi erbjuder en innovativ arbetsplats med stora möjligheter till att påverka både din egen och företagets planerade utveckling.

Vi är i ett expansivt skede och har många intressanta projekt på gång i Göteborgsområdet, exempelvis Hisingsbron och Citygate Nu söker vi därför en driven projektledare inom produktion. Vill du vara med på vår resa? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter
Som projektledare inom produktion hos CCL Spännarmering ansvarar du för samtliga tilldelade projekt inom områdena produktion. Du håller projektchef underrättad om byggets framfart vad gäller kostnad, tid, arbetsmiljö och kvalitet, ständigt med stor affärsmässighet. Arbetet bedrivs i största mån på byggarbetsplatserna för att ha en nära kundkontakt i projekten som är av varierande storlek. Du ansvarar för ÄTA-hantering, inköp, avrop samt bokning av maskiner och material för att projekten skall komma i mål på bästa möjliga sätt.

Du har en arbetsledande roll för våra montörer gällande återkoppling, utvecklingssamtal och den dagliga styrningen.
Du välkomnas till CCL Spännarmering i Göteborgsområdet med omnejd och rapporterar till Projektchef Produktion.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, engagerad och lösningsorienterad med en ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i projektstyrning, ekonomi och entreprenadjuridik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare från bygg- eller anläggningsbranschen.

Som projektledare ställs krav på noggrannhet och ett systematiskt arbetssätt. Du är van att planera, genomföra, leverera och följa upp enligt mål och tidsramar. Det är också viktigt med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Rollen innebär många kontakter och samarbeten, såväl med övriga delar av företaget som externa samarbetspartners och kunder. Då tjänsten innebär resor är B-körkort ett krav.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 13 mars 2020 och vi arbetar med löpande urval. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer tel. 0739-230 786.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739-230 786
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cclspannarmering.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Baserade i Västerhaninge, Stockholm, finns en dedikerad organisation av ingenjörer och produktionspersonal som har en stor expertis för att erbjuda den optimala lösningen för ert efterspända konstruktionsprojekt. Med hjälp av de senaste konstruktionsteknikerna och idéerna säkerställer CCL Spännarmering att den framtagna lösningen är unik och skräddarsydd för att möta era specifika behov. Läs mer på www.https://www.cclspannarmering.se/