Tech Lead till Canea!

Tech Lead till Canea!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker till vår kund Canea en senior Tech Lead som ska vara med och utveckla, utvärdera och implementera deras arkitektur framåt. Du förväntas ha god koll på både front-och backend med en helhetsförståelse för webbapplikationer. Canea arbetar med en egen plattform - Canea One - som hjälper deras kunder i hanteringen av strategi, måluppföljning samt process- och dokumenthantering.

Ditt dagliga arbete kommer att bestå av att utveckla på hög teknisk nivå där du själv är med och arbetar med utvecklingen. För att kunna axla rollen ser vi att du behöver ha varit med i större utvecklingsprojekt och då varit drivande rörande arkitektur. Har du varit ledare eller SCRUM-master tidigare ser vi det som ett stort plus då denna kunskap hjälper dig att lyckas i rollen. Stacken består av - C#, ASP .Net, Angular, Javascript och SQL.

Sammanfattat kommer du att:
  • Arbeta med att vidareutveckla plattformen rörande funktionalitet, teknisk föryngring och framtida arkitekturell struktur
  • Programmera, designa, koda och utvärdera i syfte att hålla hög kvalité på arbetet
  • Bidra med inspel, förslag och kunskap inom det egna området i syfte att utveckla produkten såväl som hjälpa kollegor i deras arbete
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har utbildning inom systemutveckling, Datavetenskap, Webbutveckling eller motsvarande, där programmering varit det du tyckt bäst om
  • Har minst 5 års erfarenhet där majoriteten av tiden helt eller delvis spenderats med ett ansvar för att leda utvecklingen
  • Hög kunskap i C# / ASP .Net men även Angular, Javascript och SQL
Som person har du god kommunikativ förmåga och lätt för att prata kod och webbaserade lösningar. Du har ett högt kvalitetsfokus och är van vid att arbeta i agila team där du gärna delar med dig av din kunskap. Vidare ser vi att du har en tydlighet i ditt sätt att kommunicera och hög arkitekturell förmåga. För att lyckas i rollen bör du har varit med i större projekt sedan tidigare och vet vilka krav som ställs och vad som förväntas i denna typ av arbete.

OM KUNDFÖRETAGET:
Du kommer att arbeta med Caneas produkt - CANEA ONE - där du har möjlighet att labba med nya tekniker och implementera arkitekturella mönster i allt från databas till gränssnitt. Teamet består av 15 personer och präglas av engagemang, professionalism och en nyfikenhet. Tillsammans skapar ni förutsättningarna att kunna tillgodose kundernas behov genom en anpassningsbar och tekniskt välutvecklad produkt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos kund.

STARTDATUM:
Omgående med hänsyn till uppsägning.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid 40h/v
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?