Teknisk Säljare till CAMpreq AB, Göteborg

Teknisk Säljare till CAMpreq AB, Göteborg

Teknisk säljare

Göteborg

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team och delar våra värderingar som bl.a. inkluderar servicevilja, flexibilitet, omtanke, respekt och långsiktigt tänkande. CAMpreqs produktsegment utgörs av komponenter och system inom värme-, kyl- och processteknik med kyltorn, kylmedelskylare, värmeväxlare, kylvattenfilter, tubreningssystem och avblåsningsljuddämpare och kunderna återfinns inom ett brett spektrum av svensk industri.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande och sköts med ett stort mått av eget ansvar. Med utgångspunkt från vårt kontor i Göteborg kommer du i huvudsak att arbeta med uppsökande teknisk försäljning mot svensk industri, vilket innebär:
 • Uppsökande försäljning och "cold calls"
 • Säljresor till kunder över hela Sverige med tillhörande reseplanering
 • Daglig kontakt med kunder och leverantörer via telefon och mail
 • Offertarbete och uppföljningar av alla egna aktiviteter
 • Deltagande och delvis eget ansvar för mini-utställningar och konferenser
Våra kontaktpersoner hos kunderna är ofta tekniska, såsom produktions-, process- och underhållspersonal, men det ställs även krav på din förmåga att arbeta med andra kontaktytor såsom inköpare, projektledare, konsulter m.fl. Till din hjälp har du dina kollegor på CAMpreq samt produktexperterna hos våra internationella leverantörer som idag kommer huvudsakligen från Tyskland, Italien och Danmark.

Personlighet
 • Du är engagerad, självgående, socialt utåtriktad och uppskattar människors olikheter
 • Du delar företagets värderingar och vill vara en god representant för vårt varumärke
 • Du har förmåga att skapa och behålla långsiktiga kundrelationer och ser god service till kunden och våra samarbetspartners som en självklar del i arbetet
 • Du har en god förståelse för nya idéer och känsla för att omsätta teorier till praktisk och presentabel kundnytta
Din bakgrund

För att lyckas i tjänsten krävs att du har en förmåga att ta till dig den typ av teknologi som vi marknadsför och presentera den på ett trovärdigt sätt med långsiktigt fokus. Du har någon form av en teknisk utbildning eller grundläggande teknikintresse samt tidigare vana av försäljning och gillar utmaningar och jakten att finna nya affärsmöjligheter. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet och upparbetade kontakter inom kylbranschen och att du har arbetat/arbetar i eller mot det kundsegmentet.
 • Har du erfarenhet från säljstödsystem är det en fördel, vi arbetar med Lime CRM
 • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska
 • Tyska och/eller italienska språkkunskaper är meriterande, men absolut inte nödvändigt
 • Körkort B
Vi erbjuder dig

Du kommer att bli en mycket viktig person för den fortsatta utvecklingen av företaget, tjänsten innebär stor frihet och möjlighet att påverka vår verksamhet där vi har ett öppet företagsklimat och nära till beslut.

Du kommer att ha en närkontakt med hela affärs-, projekt- och leveransprocessen vilket är mycket stimulerande. Vi månar om vår personal på många olika sätt, och "samboskapet" med KSB Sverige och Pumphuset medför fördelar med många arbetskollegor och gemensamma trivselaktiviteter.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Peter Sundbaum på 031-7202466. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CAMpreq AB är ett privatägt företag med rötter från C.A. Mörck AB som grundades 1912. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning inom värme-, kyl-, och processteknik och är certifierat enligt ISO 9001 och 14001. Företaget har ofta en rådgivande roll till sina kunder som idag servas av tre anställda i Sisjöns industriområde i trivsamma lokaler som ägs av C.A. Mörck AB och delas med KSB Sverige samt Pumphuset.

I mer än 100 år har vårt kunnande och våra produkter inom värme-, kyl- och processteknik uppskattats av våra kunder som finns inom i stort sett alla typer av verksamheter - från kärn- och kraftvärmeverk, pappers- och massabruk, kemisk och petrokemisk industri, till tillverkande industrier och stål- och gruvindustri.

Mer information finns på www.campreq.se

Sökord: försäljning, försäljare, teknisk försäljning, teknisk försäljare, industriförsäljning, industriell försäljning, försäljningsingenjör