Front-end utvecklare till snabbväxande Gasellföretaget Bygglet!

Front-end utvecklare till snabbväxande Gasellföretaget Bygglet!

Bygglet utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera och automatisera flöden inom byggbranschen. Är du en kreativ och engagerad utvecklare som brinner för problemlösning? Här får du vara med på en häftig resa hos ett snabbväxande mjukvaruföretag med hög lönsamhet.

Din vardag

Utvecklingsteamet består idag av åtta personer och arbetet bedrivs agilt med tvåveckors sprintar. Som front-end utvecklare kommer du bli en viktig del av gruppen och driva gränssnitts- och UX-utvecklingen framåt. Teamen är små och agila och du samarbetar tätt med andra delar av företaget såsom kravanalytiker, säljare och support för snabb input om produkten. Fokus ligger i att skapa tydlighet för kunden, användarvänlighet och trygghet.

Tekniker som idag används är HTML5, CSS, Angular och Java. Har du har intresse av att arbeta med Android och iOS så finns den möjligheten då systemet innehåller mobila applikationer.

Vem är du?

Vi söker en nytänkande front-end utvecklare med några års erfarenhet och ett brinnande intresse för att utveckla webbapplikationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av javautveckling och kan hjälpa till med utveckling genom hela stacken vid behov.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang, prestigelöshet och eget driv. Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Din svenska är utmärkt både i tal och skrift.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 20 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygglet är ett snabbväxande mjukvaruföretag med ca 35 anställda, de senaste åren har företagets omsättning vuxit med ca 50% per år och har blivit utsedda till Di Gasellföretag både 2016, 2017 och 2018. Här får du vara en viktig del i företagets utvecklingsteam och det finns goda möjligheter att påverka din egen och företagets framtid. Du sitter på det trevliga kontoret i Gamlestan, en spårvagnshållplats från centralstationen i Göteborg. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för sina kunder. Läs gärna mer på www.bygglet.com/se/