BÄRHJÄLP VID STYLINGUPPDRAG

BÄRHJÄLP VID STYLINGUPPDRAG

Nu söker vi två personer för att förstärka vårt team inom logistik och bärande. Arbetet kommer innefatta transport, packning och bärande samt assistera inredarna i form av att sätta upp lampor, borra upp gardinfästen och tavlor etc. Som person är du social och har lätt för att ta kontakt med andra. Du skall kunna arbeta i team och besitter en hög samarbetsförmåga. Med en glad och positiv inställning brinner du för att göra ett bra jobb och strävar likt oss efter att tillfredsställa våra kunder.

Då arbetet innefattar allt från transport till packning och bärande av möbler och flyttlådor är det viktigt att du är prestigelös och klarar av att axla de fysiska utmaningar som du ställs inför. Du är inte rädd för att hugga i och bära, vare sig det gäller flyttlådor eller möbler. Arbetet kommer utföras dels på vårt lager men även ute hos våra kunder runt om i Göteborg.

Tjänsten innefattar 60% med en provanställning på sex månader. Arbetstiden är förlagd till dagtid men det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att arbeta längre vid behov. Körkort är ett krav.
Mer info
Email Mejla By Bon
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bybon.se
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

By Bon är ett inredningsföretag som främst arbetar med styling av bostäder inför försäljning. Våra stylingar inkluderar allt från att ta med samtliga möbler och inredning i tomma lägenheter till att bistå med växter och vår kompetens för att få till bästa möjliga presentation av bostaden.