Snickare / Inredningsmontör

Snickare / Inredningsmontör

Du har yrkesbevis och är en klurig problemlösare. Hos oss arbetar du i öppna konceptbutiker så som apotek och livsmedelsbutiker med allt innanför väggarna. Du har god erfarenhet av invändig byggnation och vana vid att planera ditt eget arbete. Du förstår vikten av god kommunikation och ansvarsfullt samarbete med både kollegor och kunder. Har vi beskrivit dig väl? Ring eller skicka ett mail. Du kan läsa mer om oss på www.butiksteknikab.se

Vi ser fram emot din ansökan.

/Fredrik Wetterborg
VD
Mer info
Kontaktperson Fredrik Wetterborg
Telefon 0762124717
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sebroschyr.se/butiksteknik/MailView/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Butiksteknik erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en kreativ och trivsam miljö. Vår platta organisation, där vi litar på varandra, innebär stora möjligheter till att kunna påverka och ta ansvar. Vi uppmuntrar egna idéer, engagemang och initiativförmåga. Det är sådana egenskaper som driver företaget framåt!

Genom att visa vad du går för har du en fantastisk chans att göra karriär hos oss. Vi står nämligen inför en mycket spännande tid där vi kommer att behöva ännu mer högkvalitativ kompetens. Berätta för oss om dina tankar och mål, så blir du kanske vår kommande kollega!

För oss är det också en självklarhet att kunna erbjuda schyssta arbetsvillkor. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, har kollektivavtal och en god relation med facket.