Platschef/Projektledare till Bullerbekämparen

Platschef/Projektledare till Bullerbekämparen

Har du erfarenhet av projektledning och/eller teknisk försäljning och är redo för ditt nästa karriärskliv? Trivs du i organisationer med korta ledtider och en familjär stämning? För Bullerbekämparens räkning söker vi nu en driven ledare som kommer att bli en nyckelspelare i företagets fortsatta resa och utveckling.

Om tjänsten:
Friday söker nu en platschef och projektledare till Bullerbekämparen Svenska AB i Stenkullen. Bullerbekämparen är ett familjeföretag som startade år 1972 och har sedan dess arbetat med att dämpa buller, det vill säga icke önskvärt ljud, i olika miljöer. Sedan 2019 ingår företaget i Christian Berner Tech Trade. På anläggningen tillverkas systemväggar och konstruktioner för ljuddämpande avskärmning till maskiner och andra bullerkällor vilket marknadsförs under varumärket Bullerbekämparen. Kunderna finns i huvudsak i Sverige spridda över hela landet, men deras bullerskydd och produkter finns även representerade i ett antal länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien, Australien och Mellanöstern.

I tjänsten blir du en del av ett företag med en fantastiskt härlig sammanhållning som hjälps åt och har nära till skratt samtidigt som arbetet tas på högsta allvar. På anläggningen arbetar 15 medarbetare, varav cirka 8 i produktion och resterande i andra roller inom exempelvis försäljning och administration. Projekten har korta ledtider vilket gör att man snabbt sätter konstruktioner i produktion. Detta är därmed rätt steg för dig som trivs i organisationer där det ges snabb feedback och en god möjlighet att driva fram arbetet.

Arbetsuppgifter:
Rollen innefattar både projektledning, där du ansvarar för och leder projekt, dels en roll som VD/platschef där du ansvarar för personalen. Arbetet är både hands-on och administrativt med flera olika kontaktytor vilket innebär dialog med både produktionsledning och säljorganisation. Därav krävs det att du både har ett sinne för affärer likväl en god teknisk förståelse.

Du kommer till exempel att:
 • Leverera projekt från ax till limpa där du koordinerar och håller ihop projekten mot både kund, sälj och produktion.
 • Ha ett övergripande ansvar för personalen.
 • Ta fram marknads- och säljplaner samt ansvara över budget och lönesättning.
 • Vara nära produktionen, där du följer upp hur arbetet går på plats.
 • Tolka CAD-ritningar och anpassa efter kunds önskemål.
 • Genomföra resor och besöka kunder vid behov.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har erfarenhet av projektledning och/eller en gedigen erfarenhet av teknisk försäljning.
 • Har erfarenhet av att driva en resultatenhet.
 • Har en god förståelse och ett intresse för teknik där du gärna har erfarenhet av konstruktion och CAD-ritningar.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, detta då språken kommuniceras internt likväl externt.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från mindre bolag/entreprenörsbolag.
 • Har en teknisk utbildning.
 • Har erfarenhet inom akustik.
Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är driven och resultatorienterad. Du är en naturlig ledare med ett gott affärssinne och en analytisk förmåga som triggas av att få driva projekt i mål. Då du kommer att ha många kontaktytor ser vi även att du är samarbetsvillig och kommunikativ. Vidare är du prestigelös och inte rädd att på egen hand hugga tag i saker där det behövs.

Om kundföretaget:
Bullerbekämparen Svenska AB startade år 1972 och har sedan dess arbetat med att dämpa buller, det vill säga icke önskvärt ljud, i olika miljöer. De har byggt upp sin kompetens kring praktisk bullerbekämpning. Med egen konstruktionsavdelning, tillverkning och egna montörer ligger deras styrka bland annat i flexibilitet, korta ledtider och att de kan åta sig större likaväl som mindre projekt gällande bullerdämpning och bullerskydd från start till åtgärdat problem. Deras kunder finns i huvudsak i Sverige där de arbetar över hela landet, deras bullerskydd och men produkter för bullerdämpning finns även representerade i ett antal länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien, Australien och Mellanöstern.

Sedan 2019 ingår företaget i Christian Berner Tech Trade som erbjuder kunskap, kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Läs mer om Bullerkämparen här och Christian Berner här.

Om anställningen:
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Stenkullen, Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, VD & Koncernchef, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?