Säljare till framgångsrik mediabyrå

Säljare till framgångsrik mediabyrå

Varför Bulldog Mediagroup?
Vill du att varje dag ska vara den andra lik? Vill du tjäna "lagom" mycket pengar och ha någon ynka procent i löneökning varje år? Vill du bara sitta av din arbetstid framtill helgen? Vänligen läs INTE vidare. Då är du inget för oss!

Vill du istället att varje dag ska vara dynamisk, mångsidig och fullständigt sensationell? Vill du jobba 6 timmar om dagen? Då har du hittat hem. Mitt i centrala Göteborg erbjuder vi dig möjligheten att vara med i Sveriges vassaste säljorganisation. Hos oss kommer du att frodas i en miljö av optimistiska och otroligt kompetenta människor som kommer dra ut det bästa du har inom dig!

Vi är idag en av landets starkaste säljorganisationer inom media och hanterar försäljning inom såväl print samt digitala lösningar och även inom event. Några utav våra partners är Aftonbladet, GT, Expressen, Svenska Dagbladet, Nordic Wellness mm.

Din roll!
Här vill vi att du mår bra, har roligt och säljer som bara den. Hur du säljer, via telefon, via email eller via inbokade kundmöten är upp till dig och våra säljchefer & coacher. Arbetet sker dagligen till mångt och mycket under eget ansvar.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en glad och positiv människa som har viljan att driva dig själv att bli bättre. Har du erfarenhet av försäljning är det bra men ännu viktigare är det att du är dedikerad till att lära och utmana dig själv. Vi vill att du kommunicerar obehindrat på svenska och är lösningsorienterad. Är du inte ovanstående och har ambitionen att bli det är det aldrig för sent!

Vi erbjuder dig!
En dynamisk och kreativ arbetsmiljö, möjligheten att tjäna otroliga pengar och fantastiska arbetstider. På Bulldog Mediagroup arbetar man endast 29 timmar i veckan, måndag till torsdag 09:00 - 16:00, med lunchrast mellan 12:00-13:00 och fredagar till 15:00. Vi sitter i Vasastan mitt i centrala Göteborg och har en fantastisk personal. Hos oss får du ta del av säljtävlingar, sociala aktiviteter och en möjlighet att vara med i en av landets mest spännande säljbolag.

Rollen är en heltidstjänst med en fast lön och ett förmånligt provisionssystem.

Välkommen med din ansökan via knappen "Ansök nu" eller direkt till arash@bulldogmedia.se redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Innesäljare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bulldogmediagroup.se/
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (42 dagar kvar)