Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare - flexibla rörsystem
Göteborg / Sverige

BRUGG Sweden AB arbetar med fasta och flexibla rörsystem för applikationer inom industri-, energi- och miljösektorn, där kravet på säkerhet avseende miljö och arbetsmiljö är av stor vikt. Vi jobbar med behovsstyrda teknikintensiva lösningar för maximal kundnytta. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och förstärker vår organisation med en teknisk säljare för en fortsatt expansion på den svenska marknaden.

Om tjänsten
Syftet med tjänsten som teknisk säljare är att utveckla försäljningen genom att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer och du kommer vara en viktig representant för BRUGGs varumärke gentemot våra kunder. Du är delaktig i hela säljprocessen från prospektering, behovsanalys, offert, order samt uppföljning.

I din roll som teknisk säljare ingår det bland annat att aktivt söka upp och bearbeta potentiella kunder. Du kommer hjälpa kunder att välja rätt lösningar till sina projekt, så tekniska diskussioner är vanligt förekommande i din vardag och det är viktigt att du har tydligt fokus på att utveckla affärer.

Du utgår från vårt kontor på Lindholmen i Göteborg. Kunderna finns i hela Sverige och tjänsten innebär en del resor och övernattningar, men också säljarbete från kontoret. Du kommer att rapportera till vår COO i Sverige.

 


"Jag blev rekryterad som försäljningsingenjör för att först komma in i företaget och BRUGGs produkter, och därefter kunna ta över det lokala ansvaret för BRUGG Sweden.

BRUGG är en välorganiserad grupp, med riktigt intressanta produkter och enorm erfarenhet av att såväl utveckla och producera dessa, som att installera dem hos kunder runt om i Europa och världen. Att få komma med på resan att utveckla försäljningen av BRUGGs produkter i Sverige, och bygga upp och utveckla BRUGG Sweden, var en möjlighet som var mycket lätt att tacka ja till.

De främsta fördelarna med att jobba inom BRUGG Sweden är att man får komma med tidigt på en väldigt spännande resa och vara med och utveckla försäljningen av BRUGGs industrirör i Sverige. Produkterna är också väldigt intressanta rent tekniskt." 

- Daniel Olsson, COO BRUGG Sweden AB

Läs mer om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/brugg 

 

Din profil
BRUGG söker en teknisk säljare som brinner för hållbarhet, teknik och affärer med starkt kundfokus, samt med ambition att vara en viktig pusselbit i företagets fortsatta expansion på den svenska marknaden.

Du har erfarenhet av att sälja tekniska produkter och kanske också erfarenhet av att samarbeta med underleverantörer som t.ex. konsulter och entreprenadföretag. Du har god förståelse för projektering av tekniska produkter och system och du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad och förtroendeingivande. Du trivs med att ta ansvar för din egen planering, rapportering och genomförandet av ditt arbete. Att vara serviceinriktad är en självklarhet och du har lätt för att skapa goda relationer. Du är en lagspelare med en positiv inställning som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för att nå BRUGGs målsättningar. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på  031-704 51 90.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
BRUGG Sweden AB är ett teknikföretag med hemvist i Göteborg. Vi levererar fasta och flexibla rörsystem för applikationer inom industri-, energi- och miljösektorn. Produktionen finns i Tyskland. 

Vi är ett litet nischat företag som befinner sig i en tillväxtfas. Vi har en stor organisation i ryggen, och ett nära samarbete med kollegor i främst Tyskland och Danmark. Vår försäljning består av både ren produktförsäljning, och projektförsäljning där vi tar ansvar för helheten - från projektering och design, till förtillverkning och installation. 

BRUGG Sweden AB ägs av BRUGG Pipes (BRUGG Rohrsystem AG) i Schweiz. De ser en positiv utveckling i Sverige och har valt att intensifiera sin närvaro på den svenska marknaden genom ett helägt dotterbolag. 

BRUGG Pipes (www.bruggpipes.com) är världsledande när det gäller kundanpassade fasta och flexibla rörsystem, med verksamhet i över 60 länder. BRUGG Pipes har ett fokus på applikationer där de tekniska kraven och kundens förväntningar är högre än vad traditionella rörsystem kan erbjuda. BRUGG Pipes är en del av BRUGG Group.

Läs mer på www.bruggpipes.com/en och www.bruggpipes.com/sv

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 5 nov 2022 (89 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!