Servicetekniker till truck

Servicetekniker till truck

Brubakken söker servicetekniker till truck

Är du en engagerad och ansvarsfull servicetekniker som gillar att arbeta självständigt med dina kunder? Då kan detta vara något för dig!

Brubakken har stor efterfrågan på servicetjänster och behöver därför anställa fler servicetekniker i regionerna Örebro, Jönköping och Göteborg.

Som servicetekniker på Brubakken har du ett varierat och ansvarsfullt och jobb med både service och reparationer på många olika typer av maskiner i truck- och entreprenadbranschen med fokus på våra egna märken. Då våra kunder finns på flera orter runt om i landet jobbar du utifrån en välutrustad servicebuss och planerar mycket av ditt arbete själv. Du rapporterar till servicechefen i din region. Det blir lite som att jobba i ditt eget företag.

Vi söker dig som ger det lilla extra för dina kunder. Du har några års erfarenhet från branschen, arbetar självständigt och tar eget ansvar. Du har kunskaper om fordonsel, hydraulik och mekanik. För oss är din personlighet viktig: att du har problemlösningsförmåga, är positiv och alltid sätter kunden fokus. Du delar vår övertygelse om att engagerade, flexibla och pålitliga medarbetare gör ett bättre jobb åt våra kunder. Detta är nämligen våra kärnvärden. Du har B-körkort och god datorvana då alla ordrar och rapportering sker elektroniskt.

Vi är måna om att våra tekniker har rätt utbildning och kompetens och har nära kontakt med alla våra leverantörer gällande vidareutbildning.

Brubakken och branschen genomgår en transformering, där digitalisering och elektrifiering är pådrivande. Vi skall vara ledande i denna transformering och skall gå från att sälja en maskin till att erbjuda tillgänglighet och effektivitet.

Låter det intressant? Läs mer om vår verksamhet på www.brubakken.se eller sök direkt med CV till jobb@brubakken.se. Märk mailet med "Bästa serviceteknikern". Har du frågor om tjänsten kontakta respektive serviceregionchef
  • Tommy Larsson, Väst. Tel 0766-219230 eller tommy.larsson@brubakken.se
  • Johan Folkesson, Öst. Tel 0766-201747 eller johan.folkesson@brubakken.se
  • Håkan Dahlström, Mitt. 0727-366933 eller hakan.dahlstrom@brubakken.se
Välkommen med din ansökan och CV senast 2020-09-30.

"Maskiner, människor och långsiktiga relationer"
Mer info
Email Mejla Brubakken AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brubakken.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brubakkenkoncernen är en av nordens största och mest flexibla maskinpartner specialiserad på försäljning, uthyrning och service av maskiner i lift- och truckbranschen. Brubakken grundades 1956 i Porsgrunn i Norge. Verksamheten bedrivs i Norge, Sverige och Estland och har kontor på över 30 orter i de tre länderna.

Brubakken erbjuder produkter och tjänster för hela maskinparken, alltifrån minsta maskin till kundanpassade helhetslösningar.
Det är vår styrka att ha allt under samma tak och vår ambition och målsättning är att vara en maskinpartner med goda och långsiktiga relationer. Vårt mål är att göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder.


Brubakken har ett komplett produktsortiment både på lift- och trucksidan och samarbetar med ledande leverantörer i världen,
Konecranes, TCM, MAFI, Seacom, Hubtex, Merlinum Forklift, Kamag, JLG, Omme, Ruthmann, Versalift och Multitel.